desember 2009

www.bestandig.blogg.no MAGNUS SKAL BLI SMINKET

hei.

Legg til www.bestandig.blogg.no som venn :) Det er der jeg blir å poste fremover. Jeg blir kanskje å bruke denne bloggen som salgsblogg for smykker, etterhvert.

Å følg med i dag klokka 6, magnus skal bli sminket!   :D

snakkes på bestandig

NY BLOGG

hei.

Jeg og Magnus har lagd en felles blogg nå: www.bestandig.blogg.no ! Så fra i morgen blir vi å poste der. husk! hvis dere lesere ikke liker at vi har en blogg sammen fortsetter vi ikke med det. Dette er på en måte en test, for å se hvordan det går og hva dere syns om det. Grunnen til at vi lager en felles blogg er at vi er så mye sammen, så det blir mye gjenntagelse, å det er jo ikke like gøy. Dessuten blir det mye flere oppdateringer på en felles blogg, flere daglige innlegg :)

så, si hvis dere liker det og hvis dere ikke gjør det! vi blogger for dere :)

snakkes.

Med Iben

hei.

Er med Iben. Vi har vært ute å pratet om alt mulig :) Det er skikkelig kaldt ute! Hun skal overnatte hær. Akkurat nå sitter vi å trør i oss pepperkaker og prater vidre xD Vet ikke hva vi har tengt å finne på, men vi finner bestandig på noe!

snakkes

bilde fra google

SAMMEN I ET HALVTÅR<3

JULAFTEN VIDEOBLOGG

Ny blogg?

LIVESHOW KLOKKA 6 I DAG

hei
Jeg og Stine skal ha liveshow klokka 6! dere må komme å se, så svarer vi på alt mulig. (nesten) Så kom på noen morsome spørsmål ^^

sees da!

http://www.ustream.tv/channel/test-med-stine-og-magnus

GOD 1JULEDAG MORGEN

hei.

Vokna halv 11 i dag, overraskende tidlig til meg å være. Har testa ut den nye slette tanga og har på meg litt av det jeg fikk i går. Skulle gjerne ha sovet litt mer, men som vanlig gleder jeg med til å være med magnus og gidda ikke sove bort dagen. En blir jo så trett av å legge seg igjenn når du har våknet allerede! å det er jo ikke bra >.< 
   Har ikke så mange julebilder siden jeg filma, vet ikke når jeg blir å redigere, men lover at det skal bli gjort før nyttår! Det er en avtale jeg BURDE kunne holde :P

Foresten, dere vet når du åpner en pakke, så ser du jo i bunnen i tilfelle det er noe mer. Er det bare jeg som føler det slik at det virker skikkelig storfolangende. Sånn "er det ikke noe mer oppi her?" på en måte. Man må jo gjøre det også, så man ikke kaster noe, for det hadde ikke vært noe gøy. jaja.

snakkes


Gavestolen min :D (stolen er ikke min altså)(noen næææær bilder av juletreet, ble litt fornøyde med de)


Nå er gavene åpnet

Hei. Nå er jeg ferdig å åpne gaver:) skulle ønske jeg viste en måte å sette inn bilde med iPod.(bilde fra google da:p ,men det er vell bedre enn ingenting?)har fått kjempemange kjempefine gaver :D . Dere får se i videoen i morgen. Gruer meg litt til å redigere,hehe. Det vil ta en stund og videoen kommer til å bli lang.gleder meg til i morgen og , da skal jeg prøve ut rettetanga:D den kan brukes på vått hår:p også høre musikk, å spise goooodis<3 hehe^^ har du fådt mye fint?snakkes, ha en vidre god jul:)

Ipodtouch

[b]hei[b]. sitter å forsker ut min nye ipodtouch!fikk åpne en gave i morest, så jeg valgte å åpne den fra mamma og Frank:) har ført over litt musikk,er skikkelig facinert!Hehe:p hadde egentlig ikke tegnt å blogge i dag, men er vell avhengi?alt for dere;p. Magnus var innom en tur, det var koselig. Gleder meg til å åpne gavene! Og all den gode maten. Dere får ha en vidre god jul:) [b]snakkes[/b]

Faste lesere?

hei.

Jeg vet noen av de som leser bloggen min fast. Men lurer på hvor mange det er som leser den fast :P Så hvis du følger med på bloggen min, kan du kommentere på dette innlegget?:)  (er en veldig nysjerig person egentlig, hehe)

snakkes.GOD JUL OG GOD NATT!

GAVEN TIL MAGNUS+ PEPPERKAKE PYNTING

hei.

I dag fikk Magnus endelig åpnet gaven sin! Etter en lang tid med dødelig venting :p
  også pyntet vi peppekakene! Vi har ikke flere planer for i dag enda :)   vi får se hva som skjer.

god lille julaften!

snakkes

www.koxxer.blogg.no

Dagens antrekk

litt rart bilde. Men måtte bare blogge noe :P


AVATAR, TISSATRENGT + "MISTE" MOBIL

VINNEREN ER:

PEPPERKAKE BAKING MED MAGNUS

hei.

Jeg og MAgnus har laget pepperkaker i dag :D Hadde nesten spist opp alle jeg og Margrethe lagde :P Elsker epperkaker! Så nå er vi hos Magnus, ska bake pepperkaker her og. Har en følelse av at jeg kommer til å være rimelig lei av å bake pepperkaker etter dette! hehe. 

HUSK Å MELD DEG PÅ KONKURRANSEN! TREKKER EN VINNER I DAG :)

snakkes

GUGGE FISK + FENALÅR

hei.

Har hadt en kjempefin dag med Magnus ^^ (selvfølgelig!)  Vi lagde nachos i dag og :)
   minuset med dagen er at Mamma, Frank og Ashlaug har spist lutefisk! Så de har bestinken hele huset. Takk gud og alle hans disipler at det ikke lukter på rommet mitt. Da har jeg en plass å søke ly.
   Til kvelds har jeg spist fenalår:D elsker fenalår<3 det er bare best ^^ Trodde jeg måtte spise noe kjedelig, er så matlei.

snakkes! god natta :)

JULEVASK

OND STØVSUGER/ god morn!

hei.

vokna klokka halv 1 i dag. Det var skikkelig godt å sove så lenge. Satt lenge våken å redigerte designet til magnus, tror kanskje vi blir å lage et nytt et om ikke så altfor lenge, noe litt enklere.
   Magnus skulle rydde/vaske rommet sitt nå, så har bestemt meg for å gjøre det samme xP huff.. det må jo gjøres en gang, uansett hvor kjedelig det er.

Beklager dårlig blogging i går, men håper jeg gjor det godt med en tine lotte video? Hadde dugnad i går, det var å passe barn på senteret å lage julekort sammen med de. Det kom bare to barn, følte meg som en av de når jeg satt der som en dust å tegna siden det ikke var noe annet å gjøre.

Skal være med Magnus senere.

HUSK:
HUSK Å MELD DEG PÅ KONKURANSEN! TREKKER EN VINNER I MORGEN! (bla ned på sia for å finne den)
HUSK:

EMO OM JUL! - Tine Lotte

MAGNUS ER KRIMINELL

hei

Jeg og Margnus har sett transformers. Vi så ikke hele slutten, siden magnus er kriminell. Men det var veldig spennende å vil se resten! :p Håper kke jeg får en sånn rar drøm om at jeg bor på et robot planet igjenn. (så en del av den på tv for ei stund sia) jaja. Vi blir vell å legge oss snart.

hatt en fin kveld?

natta :)
OVERNATTING! YAY

hei.

Skal overnatte hos Magnus :D eller, det blir på en måte hos nora iselin siden jeg skal sove på hennes rom :) Vi har nettopp gådd til magnus, ble kald. Det blir veldig koselig å slippe og stresse med å dra hjem, må nesten få noen til å kjøre meg da. Ja, alt blir bare så bra!:D<3 
  Nå skal vi spise pizza snart, igjenn.

Hva skal du i dag? hva har du gjort?

OBS: husk å bli med i konkurransen om å vinne et smykke laget av meg^^

snakkes,ha en fin kveldKJØNNSHÅR SKJEGG

JULEBALL 2009

hei.

Her er "noen" bilder fra juleballet :) :

Æ VANNT!  hmm.. ka Helene tenke på? he-he-heMAGNUS DAG<3

hei.

Har vært med Magnus i hele dag. Så det vil selvfølgelig si at dette har vært en suuper dag! :) Som alle de dagene jeg er med han<3
   Vi så en x-files film, den var veldig bra. Så spiste vi oreo kjeks til! sånn mini kjeks, boksen ble fooort tom. hehe. Vi har egentlig ikke jort så mye i dag, mest pratet.
  Tror ikke jeg blir å legge ut juleball bilder i dag på bloggen, jeg får se. Er rimelig trøtt og i morgen skal jeg til byen.
Foresten så er jeg DØDS glad vi har ferie.
OG! Jeg har funnet ut at jeg er avhengi av Magnus :D

snakkes.


KARAKTERER

Hei.

Nå er jeg kjempetrøtt! vokna ikke før rundt 07.34 og bussen går klokka 07.55 ca. I natt sov jeg kjempedårlig, vokna masse ganger, kan ikke ha sovet mye dypt, men drømte det gjor jeg. Jeg drømmer bestandig! Som oftest helt sinnsyke drømmer:p
Uansett! Jeg nådde bussen, på en måte, måtte springe til neste busstopp, klarte det uten å dette!
   Det var egentlig ganske gøy på skolen i dag. Vi lekte avskjed på grått papir, lappeleken og en sånn stol lek der noen står bak deg og en ikke har noen sittende forran seg, så skal du blunke. Vanskelig å forklare, men gøy! oj, for ei setning.
   I allefall, fikk karakterene i dag. De var ok, har 4,3 i snitt hvis jeg ikke regnet så veldig feil. Problemet er at det ikke er bra nokk! Langt ifra! 
  Men her får du se karakterene:Nå er jeg på molla, spiser litt frokost her, mens jeg venter på at Magnus skal bli ferdig på skolen.J! nå husker jeg hva jeg drømte! det var virkelig sykt. Jeg drømte at jeg ikke klarte å vokne for å være sammens med Magnus. Også når jeg voknet var klokka 1 om natta! Å magnus hadde prøvd å få tak i meg, jeg hadde skikkelig skyldfølelse. Men så var klokka bare 10  pluttselig var jeg på et kjøpesenter. Å kunne være med magnus forde. huff, nei den drømmen var bare syk! (jeg drømte også at jeg teke jeg hadde fått feil døgnrytme slik at jeg var et natt menneske, det var fordi klokka var 10 daxP)

JULEBALL=TRØTT=LEI=SINNT

Handling til juleball

hei.

Helene er hos meg nå. Vi skal til byen for at jeg må få kjøpt meg tynnstrømpebokse, stroppeløst bh og hårspenner :) Litt stress, kunne ikke dra rett til byen siden jeg ikke klarte å finne kortet mitt i morres. Ikke så lenge til juleballet nå! Gleder meg egentlig ikke så veldig, gøyest å pynte seg nesten :P Men er utrolig for håret!

Dere får se bilder i kveld forhåpentlig vis.

har du hadt juleball? var det gøy?ELF YOURSELF

Send your own ElfYourself eCards

KONKURRANSE, VINN SMYKKE LAGET AV MEG

DENNE KONKURRANSEN ER NÅ AVSLUTTET! SÅ DET ER FORSENT Å MELDE SEG PÅ! VINNEREN BLE LOUISE! GRATULERER!

hei

Har bestemt meg for å ha en liten julekonkurranse:) Det blir på en måte en liten julegave fra meg.
  Det du kan vinne er et smykke som jeg har laget, så det er ikke noe SUPERT eksklusivt, men det er da noe?

Det eneste du må gjøre er å nevne bloggen min i et innlegg på din blogg:) Hvis du ikke har blogg å har nettby kan du jo skrive linken til bloggen i dagboka di. Hvis ikke,, da.. kan du ikke delta :(

Etter det skriver du i kommentarfeltet at du deltar og linken til der du har plassert linken til bloggen min. Hvis du ikke har blogg så må du skrive navnet til nettbyen din, så jeg kan sende brev til deg hvis du har vunnet ^^  huff, komplisert :P hehe. Håper mange deltar! Jeg velger en tilfeldig :)
  Du får smykket i et brev(ikke et nettby brev, det blir vanskelig)

EMO SMINKEVIDEO! -Tine Lotte

Mer Emo?

hei.

For dere som har sett charlotte videoen : skaff deg en blogg fiende. Så la dere sikkert merke til emoen tine lotte. Det er en ting jeg lurer på, vil dere se mer av henne? Er det noe annet dere vil jeg skal lage video med? Kanskje Pernille også? Mer tull og mindre meg?:P Jeg har bare det problemet at jeg ikke har pc med redigerings prog. så må låne fra mamma eller frank >.< 
  Men hva syns dere? Mer emo eller? hva da :)?

BAD ROMANCE

heia!

Nå skal jeg fortelle om det ekstremt "gode" forholdet jeg og cassandra har til bad romance. ok, ikke akkurat. Den er veldig brukbar til å irritere vettet av folk i klassen i allefall:p Problemet er, når du først har hørt den får du den på hjernen! man blir gal, også må man bare høre den. Den er som dop, når du først har prøvd en gang så må man bare ha mer. (ok, merkelig eksempel.) 
  Er det flere som syns det ? At noen av lady gaga sine sanger bare glues to your head? (er glues et ord?)

snakkes.DAGENS ANTREKK


hva er det med meg å ha sånn rar hand på bilder XD? eller er det rett og slett bildene som er rare XD? (det e ikke meninga at du skal svare på det:P ok, det hørtes kanskje litt sånn... tilbakeståanes ut XP)

GAVEKOMITÈ

hei.

Jeg er altså i gavekomiteen på juleballet. Så har pakket inn gaver og fordelt hva som skal være i vilken gave de siste timene av skolen. Før det gjor vi ikke noe spessielt. Kan noen fortelle meg hva vi gjør på skolen egentlig? for gavekomite tingen er det eneste med mening vi har gjort. Så, det virker som vi er på skolen bare for å være der. Også er det kaldt der! Varma meg på vannkokeren i storefri. Det er min nye bestevenn:) Siden Cassandra kapra ovnen! Ovnen er skikkelig laus.... grr. XD hehe
   Så etter skolen var det å sende gaver å handle litt på butikken.

Nå er det mat snart.
hva gjør dere på skolen?
snakkes.Skolelei

hei.

Er så lei nå! vil bare ha ferie!
 er det noen flere enn meg som er drita lei? (rimer i dag jeg xP)
har ikke noe mer å si, fordi jeg har tatt fri. Byebye.

Med helene

hei.

A
nne Katrine, Helene og jeg var i byen. Jeg kjøpte meg hudkrem, pudder og fundation :D Trengte det. Hudkremmen er avhengihets skapende, hehe. Men den er bra ^^ 
   Jeg og helene dro til Helene. Vi sovna på benken hennes. (senga) Er skikkelig trøtt, sovna ikke før i halv 3 tia. Det blir tidlig kveld i kveld for å si det sånn! (ble mye sånn helene helene og kveld i kveld.)
Har akkurat spist, nå er vi mett :P

Snakkesså hiver jeg inn et bilde av Hayley siden hun er så kul!

Novelle samling

hei.

Jeg er litt merkelig, har lyst å gi ut en novelle samling. Har bestandig elsket å skrive. Men trenger idèer hva de forskjellige novellene skal handle om >.< så da lurte jeg på om dere har noen forslag?:) Jeg blir å bruke noen jeg har skrevet fra før, men trenger i allefall 3 til! Har nesten lyst å slutte nå etter 10ende å bli forfatter. Men det er en litt for gal ide! Kan heller skrive mens jeg går på skole. Så får jeg se hva som skjer!

det var det
snakkes.


UINSPIRERT

Hei.

Jeg prøver å få lagd noe pent, men er så uinspirert. En prøver og prøver men uansett hva du gjør blir du ikke fornøyd, sånn har jeg det nå. Tror jeg blir å pakke det vekk å prøve og lage vidre på det en annen gang :) Føler meg ganske rik når jeg sitter med perlene i hendene å ser på de og føler meg sykopat når jeg har klipe tanga i handa. Bruker hendene mest, foreom neglene skriker at jeg må slutte. Bak i hode tenker jeg; dere blir spist snart uansett!. huff, ja jeg har begynt å bite negler igjenn :S ekkelt? ja! Skal slutte med det lover. Lista med sånne nyttårs forsett ting begynner å bli lang, men det er vell bra på en måte, får noe å jobbe med.


Dagens antrekk

Hei.

Dette har jeg altså på meg i dag :P Vet ikke hvorfor, men det føles litt teit sånn dagens antrekk og sånnt. Men jeg er veldig glad i klær og mote og slikt. Så, jeg gjør som alle andre, legger ut bilde av hva jeg har på meg og leker mote progg :p hehe. Folk som gjør det får jo flere lesere? Som alle andre er jeg også  desperat etter å få så mange lesere som mulig. Målet er jo å komme på topp lista så :)
TIL HEIDI A. DIALEKTER ER IKKE HARRY!

Pussetenner+apelsinjuice = ÆSJ!

Tannfe på xfacor

JEG KAN LAGE NACHOS!

heia.

Er med Magnus i dag :) Vi har lagd nachos til middag :D (jeg har) Mens Magnus kutta gullrøtter til dipp som vi skal spise seinere. Nå er vi veeldig mette, å ser på Tangfei (legger ut video etterpå). Ler like mye vær gang jeg ser xD tannfe... huff:P 
Foresten, føler at jeg og Magnus lever i en slags blogg verden >.< Hvis det skjer noe kommer han med video kamera og jeg med kamera. hehe.
   hva gjør dere i dag?

snakkesNår enden er god er alt ting godt

hei.

Liker utrykket i overskriften:p Denne dagen har blitt bra til slutt. Alt blir som oftest bra når jeg er med Magnus! Det er så supert, aner ikke hvordan jeg skulle klart meg uten han.
   Nå skal jeg spise kvelds å se om jeg klarer å få til å høre litt lydbok, elsker å hørelydbok! Du kan bare ligge å slappe av, tegne litt mens du hører på at noen leser. Det er avslappende. Mange tror jeg kjeder meg når jeg stenger meg inne på rommet mitt, hører på lydbok å tegner eller lager smykker, men de tar grundig feil. :) nå er det lenge siden sist da!

Må bare vise dere det kjempesøte julekortet Tirill Marie (lillesøsteren til magnus) har laget til meg :D og den kjempefine tegningen ^^

snakkes.
er den ikke fin :D?noe av smykkesakene mine :P :


Sitter på senteret å selger lodd, magnus vandrer rundt mens han venter. Jeg burde hadt en megafon,

408900-1-1260556122148.jpg
Sitter på senteret å selger lodd, magnus vandrer rundt mens han venter. Jeg burde hadt en megafon, ingen hører meg:-P jaja, ei ferdi om en halvtime.Snakkes

Litt bedre å sjonglere

Den verste dagen noensinne

hei.

Denne dagen har bare vært grusom. Den begynte ok, måtte springe etter bussen å klarte å glemme igjenn et ark dær jeg hadde stikkord til ukas oppsumering. Så ble den faktisk veldig bra, klarte å svare på alt på muntlig samfunnsfag, ble til og med sent ut før han hadde stillt alle spørsmål fordi han merket at jeg kunne alt, å det kunne jeg! Så fikk jeg 5 på krl. Friminuttet var ok, men humøret hadde allerede begynt å synke fordi jeg viste at vi hadde dans i gymmen. Jeg kjente at humøret bare sank ganske rett ned, men ikke til bunns. Så kom fansken, å da ble humøret ganske til bunns å litt under. Hadde øvd feil.. Fikk ikke øvd mye, men hadde bare 1 dag! Skulle egentli ha gloseprøve men fikk oversettelses prøve i stede etter en diskusjon med læreren. (han hadde de med seg, men jeg trodde jeg hadde størst sjangse på glosene... der tok jeg grundi feil. Tok glosene også fordi vi skulle oversette fra Norsk til Fransk, det er UMULIG! Så ble ganske sinnt på meg selv,, velig, hadde utrolig lyst å gå derfra å dra hjem. På¨yttersia venta Margrethe og Iben, satt ut i friminuttet så vi ble nesten forsein til gymmen.
   Gymmen gikk heller ikke bra, vi hadde jogge test å jeg klarte ikke jogge mer en forrige gang! skjønner det ikke, pressa meg MYE MYE hardere... forrige gang gikk jeg en del også, gikk pittelitt denne gangen så jogga jeg igjenn. Så var det situps, det gikk ganske bra faktisk, klarte 20 mer en forrige gang. Klarte 50 denne gangen ca. Så hadde vi armhevninger.. klarte 3, 3 mer en forrie  gang. Etter det var det dans, har jeg noen gang sagt hvor høyt og inderlig jeg hater å danse? Å hvorfor?
   Jeg hater å danse fordi det er utrolig flaut for meg, er mye tregere enn alle andre å lære sånnt å det er ikke noe gøy da. Ser ut som en fjott å det er bestandig noen som ser på å da får jeg serriøst nerveproblemer. Har scene skrekk å være forran folk skrekk å gjøre noe så mye som det går ant. Aner dere hvor forferdelig det er? Jeg vet det ikke er slettes alle som gjør det, å jeg tror det er vanskelig for noen som ikke har det å forestille seg hvordan det er. Det er som om du får ont inni deg, du skjelver og det føles ikke godt når du er ferdig med det engang. Jeg er i allefall mer skjelven når jeg er ferdig. Har vært nervøs for så mye i dag at det rett og slett har blitt for mye. Er ikke så veldig sterk å det blir fort for mye for meg, er ikke en veldig sterk person. Kan godt late som, men det jeg egentlig tenker er at jeg gir faen..  huff.. nå skrev jeg mer en nødvendig. Det som gjor at det aldri ble dødelig ille å at jeg ikke ga opp var at jeg viste at jeg skulle være med Magnus i dag etter skolen.. Men han kunne ikke, fordi han måtte spise hjemme.. enda en nedtur. Siden jeg har dugnad halv 6 til 8 trodde jeg at jeg kom til å få se han i dag. Å så han ikke i går. Da var alt ødelagt, men! nå kommer et gla MEN, jeg skal være med han i 4 tia for da kommer han opp.
   Så prøver å få den negative hjernen min til å tenke positivt, kanskje denne dagen ender bra? Hvis jeg bare klarer å skyve vekk alt det negative. Det er vanskelig, men har klart det før. Vet at alt blir bedre uansett når jeg er med magnus.

Dette var utrolig mye.

snakkes.

bildet tatt av meg

Magnus har begynt med daglige videoblogger!

hei.koxxer

Overskriften sier alt :) Han har fått flipkameraet sitt, som er kjempekult, så nå kommer han ut med daglige videoblogger. Tenkte jeg skulle skrive det på min blogg for å reklamere litt ^^ Jeg gleder meg i allefall til å følge med vær dag, fordeom jeg stort sett vet hva han gjør xP Men får aldri sett han nokk:D så, ny hobby når jeg må overleve en dag eller fler uten han! hehe.. føler meg litt stalker. weird? ja.

stikk innom han!

natta.

www.koxxer.blogg.no   <3

ØVING MED KLASSISK MUSIKK

Hei!Prøver mobil blogg for første gang! Håper jeg får til. Slang bare inn et mongo bilde av meg XP

408900-1-1260463091427.jpg
Hei!Prøver mobil blogg for første gang! Håper jeg får til. Slang bare inn et mongo bilde av meg XP haha.. Snakkes!

STUSSA HÅRET, GLAD?, PRØVER

Mørketid

hei.hammerfest2005122007

Jeg skal legge meg nå. Er KJEMPE trøtt, men måtte bare skrive litt i bloggen først. Har vært med magnus i dag<3 føles ut som en evighet siden sist vi var med hverandre. (søndag) Har også ryddet rommet og støvsuget under senga og under en sånn boks som jeg nesten aldri støvsuger under! å, tada! fant bibliotekkortet mitt.
   Uansett, jeg er helt fjern i det siste, klarer ikke konsentrere meg. Er så trøtt pg mørketia, det er natt hele tia for meg. vil bare sove å har vondt i hode ganske ofte. Jeg får ikke fulgt med i timene, noe som ikke er så bra :( gleder meg enormt til juleferien! Hode mitt har ferie allerede, nå må bare resten være med.

natta.

Bilde fra google


SHOPPING!<3

hei.

Beklager ingen blogging i går. Grunnen er at jeg var i Alta og shoppet! yay! Margrethe var med :)  Jeg fannt meg juleball kjole på bikbok. En rød en ^^ Men sier ikke/viser ikke mer før juleballet, eller dagen etter når jeg sikkert blir å legge ut bildene.
   Ellers kjøpte jeg litt julegaver, klær og smykker :D  Kjøpte en hello kitty genser, en stikka grønn genser ting, en sånn sort bolero(tror det er noe sånnt det heter). Alt det på H&M. Så kjøpte jeg smykker på glitter. Margrethe og jeg var minst 5 ganger innom glitter, hehe. luv glitter<3 Er litt som en kråke.
   På turen hjem var vi så trøtt at vi sov mesteparten av turen, det var godt, trengte søvn.

snakkes.DU MÅ SKAFFE DEG HÅRKLIPS! med Charlotte

Video killed the radio star


haha xD Bare elsker denne sangen :p kom til å tenke på den, bare måtte legge den ut ! Lena og jeg brukte synge den på karaoke ;P (hørtes nokk "flott" ut)

GI MEG EN UTFORDRING ELLER 2!

hei.
snenge1
Blir å prøve meg på utfordringer igjenn! Så bare kom med det! For dere som ikke vet, en utfordring er for meg at du for eksempel sir: spis 1 chilli,(noe jeg har gjort før og aldri vil gjøre igjenn, så ikke prøv deg engang >.<). Vær kreativ :) Ikke bare kom med fæle ting som har noe med spising å gjøre :p Nå er det jo snø ute også ^^

snakkes.Hvor mange båter i 5 mandaringer?

hei.mandarin

nå mener jeg ikke sånne båter som er på havet, men mandarin båter xP. Cassandra fant ut at hun skulle finne det ut i dag på skolen. tror det var 52-3 eller noe, hehe. Ja, man lærer i allefall noe på skolen. Tror jeg blir å redigere en Charlotte video nå, den kommer vell ut etterhvert. Må begynne med utfordringene snart, nå som jeg kan låne Frank sin pc å rediger på ^^  Har vært i byen med Iben i dag i en evighet!

snakkes.Miste mobilen+Flaske fjes

hei

Ble ikke blogge mer en èn gang i går fordi jeg er ganske lei av å sitte på pc`n, VELDIG lei. I allefall, jeg hadde min årlige misst av mobilen ute(det skjer som oftest etter snøen har kommet) Var med Magnus da, Iben var i byen. Så vi måtte gå ut å leite etter den da vi hadde kommet inn etter å ha fulgt Iben. Heldigvis visste vi nøyaktig hvor den var. ca. 

   Så dro Magnus på en sånn forestilling ting, så kom jørn så kom iben. (kom til å tenke på høne og egget nåxD) Vi spiste pølser og stips/pomfi. Jørn og Magnus prøvde å se hvor mange flasker de klarte å ha fast i ansiktet, hehe. så veldig rart og morsomt ut.

Etter det så vi "ikke si til mamma at barnevakten er død" GENIAL FILM! annbefales på det sterkeste :D

snakkes.
dsc02732
xprom0

Svar på spørsmålsrunden


UTROLIG dårlig redigert, beklager :(  (retter sagt nesten ikke redigert)

Bilder fra 14 års dagen! OMG!

hei.
Iben og jai har sett gjennom noen gamle bilder, og bare måtte dele de med dere xD hahahah. good times :P(skulle trodd vi var fra alta)
(vi er ikke det)

Natta alle saman + gammle bilda

hei.

Takk for alle kommentarer :) Blir nokk å svare på spørsmålsrunden i morgen. Nå er jeg bare superdupertrøtt. Det føles som om noen har hengt seg i øyenlokkene mine å prøver og trekke de ned. ok, syk beskrivelse xP Er trett altså! 
   Vi skal spise kvels nå, så skal vi legge oss. Vi blir nokk å ligge og skravle i allevighet, i allefall jeg.. xP hehe. Er det flere enn meg som liker å prate masse før man sover? Eller er jeg et sånnt superkonetrert rart menneske?  

god natta allesammen:D
gaaamle bilder av meg og iben

snakkes<3
152605

191133

141312

SKAFF DEG EN BLOGGFIENDE/BLOGG-PARTY!


tror jeg glemte å redigere inn trailer lesba kommentaren til Charlotte XP

IBEN HER I HELGA :D

hei.

Iben er her i helga :D Hun skal være her hele. Vi kommer nokk til å finne på mye rart, hehe. Har allerede utviklet et eget språk. Vi er to trøttis nerder akkurat nå som ser på disney channel og er på nettby og blogg ogogogogog og sånnt!

hva skal dere i helga? ^^

ps: Det kommer en Charlotte video i kveld! Så følg med ;D

snakkes.

ibbi
img9265
img3663Minner på spørsmåls runden

hei.questionmark

For de som ikke har sett det har jeg en spørsmåls runde på bloggen hær nå, og blir å svare ganske strax nå! Så skynd dere å kom med noen flere spørsmål :D Liz, du trenger ikke komme med flere :D hehe.
spørr om nesten hva som helst!

snakkes.Trøtting blogging

Beklager

Prøve

hei.

Har øvd på prøve >.< det er om den kalde krigen som fortsatt ikke var en krig, siden de krigde jo faktisk ikke :7 Heldigvis! :0 Forstår ikke så mye. Akkurat nå avslutter jeg en Charlotte video, kommer kanskje i morgen med den :)

snakkes.

dsc02730

Videoblogg- Iben`s pussy katter

Nyfødte kattonger

hei

I morres fikk Iben katte bebiser. De er skikkelig søte :) Å hærregud de er myke, de ser litt ut som rotter. søte rotter xD
De er tre stykker, alle ser helt like ut nesten.

dsc02723
dsc02724

snakkes
:)

Iben og stine doing the HULA


Video fra begynnelsen av 9' ende XD

Julehus

heia

Jeg har ikke hadt en ordentlig julefølelse på en del juler nå. Gleder meg selvfølgelig veldi til julaften, men ikke så mye som når jeg var liten, det er en rar følelse. Når du var liten kunne en ikke vente, men nå er det så annerledes, det er ikke såå stort lengre. Jul er mer for barne tror jeg egentlig, det er de som liker den best tror jeg :)
   Når jeg tenker på jul tenker jeg på gaver , mat og familie, hehe. Nå er ikke familien min så stor da. hva tenker du når du tenker jul?
   Mamma har pyntet til jul i hele huset, det er ganske koselig :) Blir ikke så mørkt! Også er det snø! Jeg håper det blir en hvit jul :) Det ville vært en veldig fin julegave.

bilder:
Julemusa!:) hehe. Er veldig gla i den, mamma ville hive den, men jeg nekta. Har så mange minner:p Vi hadde fler når jeg var liten å jeg brukte leke med dem.

snakkes.
sugarshock

sugarshock

16, Hammerfest

Ei passe vanli jenta som like å blogge. Er meg selv og forblir sånn :) Har foresten værdens beste kjæreste:D<3

Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits