oktober 2009

Besøke Ada, pokemon, raske menn og ost og kjeks

hei.

Jeg og Mor har vært på besøk hos en gammel slekning som heter Ada Charlotte, (vi er oppkalt etter samme person xP Stine Charlotte-Ada Charlotte) Uansett! Tror hun er verdens kuleste gamle dame:) Hun er bestandig bli og gla og sier utrolig mye morsomt. Ikke som enkelte gammlinger som hater alt og alle. (spessielt ungdommen nå til dags!)

   Nå skal jeg spille Pokemon, spise ost og kjeks og se på nrk dær raske menn er med :D God blanding ;D spørr du meg.
Spørs om ikke alle pokemonene mine dauer i pokemon ligaen pg for lav lvl :P hehe..

dere får ha en fortsatt god kveld!

HAPPY HALLOWEEN alle sammen^^ 

Jeg ser enda litt syk ut, blodfattifar er hypnotisert av TV`n

Øve øve

hei

Jeg og Margrethe skal øve vidre på Aura engelsk muntlig greia vår. Kan det ganske bra nå, men ikke bra nokk!
Huff, dette blir den første halloween på gudene vet hvor lenge jeg ikke går halloween eller feirer. Så det blir gøy.... not

hva skal du i dag?

img9839

En gammel genser blir som ny!

hei

Jaja, jeg marer fælt i dag på bloggen, men ikke bli forvent om at jeg skal blogge så mye framover! hehe:p Når man sitter på dataen nesten en hel dag går det i blogg ;P 

Ja, jeg har tidligere skrevet om genseren jeg fannt i mors skap :P Nå får du se den i verk XP hoho

img9836
img9837

Naturfags forside

img9835

ikke det vakreste noen gang, men jaja XP
dette er altså forsia på naturfags mappa :P Nå er det bare å bli ferdig med innholdet.

Skal sitte barnevakt i kveld. Så jeg er ikke så dårlig at jeg ikke kan sitte barnevakt. Blir sikkert å blogge senere kjenner jeg meg selv rett. xP
huff.. lurer på hva jeg skal finne på resten av helgen. Magnus er opptatt med kulturskolefestival ett eller anna, og helene skal jobbe.. >.< å det er jo de jeg som oftest (ca alltid) er med i helgene. men jaja. har jo andre venner da.

hva skal dere finne på i helgen??

snakkes.

HJELP TIL DESIGN

hei.

Fannt ei genial sie :D Den er ganske kjennt da xP Men jeg visste da ikke om den :

http://designadinblogg.se/

snakkes
 :)

Stine

emoi
(dette er til knappene, ikke et vanlig blogg inlegg)


hallo

Jeg er altså Stine charlotte og dette er min blogg.

litt om meg:
kjæreste: magnus<3
Interesser: være med venner, fotografere, skrive, filme, tegne, lese(fantasy), mote, blogg osv :P

kom på at du kan jo lese alt det hær på profilen xD

viss du vil nåkka: Fantasy-@live.com eller no xP husker ikke..
nettby: hiffi
Facebook: har det, bare søk etter meg XP
 det var vell alt >.<SYK! hater det

hei.

Jeg er altså ikke heelt frisk i dag, men heller ikke helt syk. Jeg har vondt i magen og hodet og er trøtt.. og og og....
Jeg som hadde tenkt meg til byen med Margrethe å svi av pittelitte granne penga. (har ikke rå til mer) Men nå kan jeg altså bare glemme det!
   Så jeg er altså stuck hær på loftet hos besteforeldrene mine og har ikke annet å gjøre enn å tegne naturfags mappe forsiden. jippii.. det hær vært sånn "jeg tegner den til helga", siden vi fikk i oppgave å lage den >stygt ord< mappa!.

Snakkes.


(for dere hysteriske, jeg har ikke svine influense, bare en vanlig stineinfluense som ikke er så dødelig smittsom)ingen sminke >.<

kveldens outfit, KJEMPE moderne!! må få med deg!!!

hei.

Jeg og margrethe bestemte oss for å lage vårt eget moteshow. Vi er inspirert av den ny moderne gate kulturen og de forhistoriske 80`s. Dette er resultatet, si hva du synes.
Fashion or klæsjen?

img9772

img9784

img9798

img9810

hanfa

dra

svingdr

fashiuonDen nye chihuahua (xP?)

hei.

For innom Linni Meister sin blogg på nettop , får litt panikk av enkelte av bildene >.<

57453112558046547035745311255804001033
ojj!dær fløy han

5745311256041105431


huff. snakkes
Lekser

hei

Sitter å gjør lekser med Margrethe. Vi har et engelsk prosjekt/framlegg vi jobber med. Det er litt stress siden det skal være ferdig til mandag. men jaja.

snakkes.

img9683img9678

Bilder med ny linsa

hei :)

Har ikke fått tatt noen ute bilder pg, det er veeldig mørkt :P


img9577
img9580
img9666
img9625
nye votter hehe :D
Berre ein skugge ; nynorsk stil

Berre ein skugge.Eg såg halve meg sjølve i speile. Eg var ikkje ein heil person meir. Den andre delen av meg var ikkje meir. Den var revet frå meg, brått og brutalt. Så smertefullt. Knust i bitar, som eit spegel som var gått i golvet. Ei knust rute. Enno kunne eg sjå hendene mine raude, drypande, varme og klissete. Det svarte håre mitt hang dødt mot kinna mine. Dei ein gong så livlige blåe auga mine var tomme, daue. Heile meg var som omgitt av ein skugge, den typen skugge du helst vil unngå, den skuggen som er skremmande og grusom. 
   Eg tenkte tilbake, det kjendes ut som om nokon stakk ein kniv gjennom det som var att av meg. Kvar gong eg tenkte tilbake stakk det, det gjorde like vondt kvar gong. Sku tida lege alle sår? Det gjer den ikkje, du berre gøymar smertene i eit hjørne. Tar den opp frå tid til annan og kjennar på dei, dei svir av deg henda så du kjennar det langt inn i skjela. Du trur du blir hel, men du blir aldri heilt hel. Aldri heilt den same. Aldri deg sjølve.   Eg- Susie- og Lyndon sko berre innom butikken å kjøpe litt sukker. Eg hadde overtald han til å lage kake med meg, han hadde ikkje lyst eigentleg, likte ikkje å bake. Men eg tykje det var ein god idé. Han gjorde det for mi skuld, fordi han elska meg og eg elska han. Han døde for meg, det var mi skuld, berre min.    Ei tåre trilla ned det bleike fjeset mitt. Nå stakk kniven enno djupere, inn i det tomme skallet eg kalde eit hjarte før. Eg såg for meg alt att, gjekk gjennom det som eg så mange gongar før hadde gått gjennom. 

 Lyndon smilte mot meg som ei sol og eg var planten som trengde sola. Det som om det var musikk i lufta, fikk alt inni deg til å boble. Livet mitt var perfekt, alt var så bra, eg visste ikkje det, eg tok alt forgitt. Om eg berra hadde visst kva som kom til å skje kvart augeblikk. Kva som kom til å rive meg i stykke. Vi var tvunge å gå den vegen der alle skumlingane budde. Det skjedde jo aldri noko på dagen og kva for eit anna val hadde vi når den andre vegen var sperra? Spørsmål som disse hadde plaga meg i hel sidan det skjedde. Kvifor meg? Kva har eg gjort for å fortene noko som dette. Ingen fortene noko som dette.
   Vi gikk langs den stygge gata, utan å ense noko rundt oss. Eg kunne være kvar som helst med Lyndon å det ville virke fint. Gata kunne forbli kunn grå og ikkje av den same fargen som hadde vært på henda mine, som så snart kjem til å være der. Ein skumling kom snikande mot oss med vaklande skritt. Det var noko me han eg ikkje likte, haldninga. Det var som om han bar skuggen med seg. Skumlingen spurte om vi kunne hjelpe han me noko. Lyndon prøvde å vare høfleg som vanleg, men sa nei når han såg uttrykket mitt. Vi gjekk før han rakk å seie noko meir. Viss vi berre hadde brydd oss om kva han sa. ?Dykk vill angre.? Hadde han sakt med ein kvesande stemme.
   Vi var med butikken no, eg sa at Lyndon kunne vente på yttersida. Det var ein varm dag og det var ofte dårleg luft inni butikkane, noko han ikkje tålde så bra. Så det var det han gjorde. Kvifor let eg han vente på yttersida?! Kvifor tok eg ikkje han med inn? Eg fikk livet mitt øydelagt på grunn av ein pakke sukker. 
   Eg gjekk ut, gleda meg til å være til saman med han att. Kvifor sa eg ikkje farvel når eg gjekk inn i butikken?
    Det var som om nokon hadde sloppe ei bombe på yttersida. Alt var eit stort kaos. Alle dei menneske. Kva hadde skjedd? Det var då eg såg det, gata der eg og Lyndon hadde kommet frå. Fleire menneske var på tur dit. Sukkeret dekte bakken der eg sto. Føta mine bar meg så fort dei kunne. Eg kunne sjå det lyse håret hans mellom nokre folk. Og eg kunne sjå, rødt. Om eg ropte hugse eg ikkje, alt gjekk sakte. Hjartet mitt dunka, det dunka meg i stykke. Eg dytta bort alle menneska rundt han.
    Der låg han. Dekket av blod. Blod som nå dekte henda mine som nå farga gata. Rundt meg kviskra dei, nokon ropte og ringde etter ein ambulanse. Det la eg ikkje merke til da, det einaste eg såg var Lyndon. Han smilte ikkje lengre, han kom aldri til å smile att. Auga hans så tomt opp i lufta, ein sky hadde kommet over sola mi. Ein evigvarande sky som fekk planten til å vissene.
    Eg hev meg ned på sida av han, tok ikkje notis til den voksande raude flekken rundt ham. ?Lyndon?? kviskra eg, eg ville ikkje tro at dette skjedde. Det kunne ikkje skje meg, slikt skjer aldri deg, slikt skjer med andre. ?Lyndon!? Eit skrik av smerte fylde lufta, alt var stille. Eg holt han mot meg, han ville vakne snart ville han ikkje? Trøste meg, få meg til å gløyme alle problema mine? Slik det pla å være.    Han trøsta meg aldri.  

Eg såg meg sjølv i spegelet. Kleda mine var svarte, dette var min siste sjans å seie farvel til Lyndon. Seie farvel til resten av meg, seie farvel til alt. Alle trudde dei forsto meg, det ville de aldrig, ingen kan tenkje seg korleis det er å miste nokon du elskar av heile ditt hjarte. Korleis det følas når alt du har i hjertet døyr, føle på kva som ikkje er att.   
Sett pris på dei du har mens du har dei.

1391368704fadd2f255
(ikke jeg som har tatt bildet)

Ny linse og albu i hode!

hei.

Jeg har fått meg nu kamera linse i dag!:D Det er ei sigma linse :) Men det fungerer fett fordeom jeg har canon kamera. 
I gymmen i dag fikk jeg en albu på sia av hodet, har enda ganske vondt, kan ikke åpne munnen skikkelig uten at det gjør vondt og det gjør vodt dær albuen (eller hva det nå var) traff. Men det var verd det, fikk tak i ballen men mistet den fordi ble litt forvirra XP bah. eller når jeg tenker meg om så var det kanskje ikke verd det.
Uansett, nå skal jeg rette en nynorsk stil, når jeg er ferdig legger jeg den ut så kan du si hva du syns :)  Skal også legge ut mer av "boka" jeg skriver XP hehe.

snakkes.

kjøpte meg også kamera veske til 299 :D
415lazfcalsl500aa280
eos450d
sigma18200mm3563dcos

nytt design

hva syns du ? :)

utfordret!

hei-

har blitt utfordret av www.midnightcreature.blogg.no :D

tfordringen går ut på :
Skriv litt om hvilke linjer du vurderer / vurderte å gå på videregående, og hvorfor du vurderer / vurderte  å gå dem. Skriv også hva du vil etter det. Deretter utfordrer du 3 andre! Husk og gi beskjed til de du utfordrer.

Vell. Jeg har tenkt å prøve å komme inn på media og kommunikasjon. Å siden det ikke finnes hær i hammerfest må jeg da altså enten til Alta eller Lakselv. vil helst til Alta! Men absolutt helst skulle jeg sett at jeg kunne latt være å flytte :( Vil gå på skole hær i hammerfest, hær jeg har alle vennene mine og kjæresten min magnus! Det kommer til å være forferdelig å ikke bo på samme plass som han :(...  gruer meg.
   Jeg blir å gå dær i 3 år ca. vet ikke mer enda. Har lyst å bli medie grafiker eller hva det nå heter :) 

Jeg utforder:
 alle som leser dette :D

Helga

hei

Har hadt ei kjempe bra helg! Men det gikk alt for fort, noe som er trist. Det var gøy fra begynnelse til slutt. Håper det skjer snart igjenn. Ingenting er bedre enn å være med sine bestevenner og kjæreste på hytta ei helg :)
   Det gikk i spøkelses historier, spilling, være ute, sitte å tulle, skriving og mye mer :D Har alsheimer pluss så husker ikke så mye xP Sånn når en skal skrive det ned.

I dag har jeg vært med Margrethe, vi har jobbet med engelsk munlig projekte vårt om aura.

noen bilder:

img9247
img9251
img9267


img9272
img9298
img9307
offer for hårsletting

img9314
Jørn føller spent med
img9320
img9324


img9371
img9376
img9415
img9509
img9457
img9474
img9505
img9511


HAHAHA

*dør* sjekk bildet under XD

HYTTA:Dbollene i går ble foresten velllykket :D:D

Bolle baking med Rebecka

hei.

er med Rebecka nå :) Vi baker boller :D Nå venter vi bare på at den skal heve ferdig så skal vi svi av en pizza i ovnen. big one. Akkurat nå hører vi på musikk på de døds brae høytalerne stereo tingen min. Rebecka leser nynorsk stilen jeg satt å skrev til i 12 tia i går. Var så trøtt når jeg la meg men fikk ikke sove! Noen flere som har det sånn i bland? du er kjempe trøtt men får rett og slett ikke sove.

snakkes, så sier jeg hvordan det gikk med baksten ;D

dsc02559dsc02560
dsc02558

brille slange og stereoanlegg

misslykket utfordring

VAMPYR!!! omg. det sanne meg

jajaja :P Har vampyr dilla XD

pass deg det er SMITTSOMT!!!
*smitte*

sanne meg

kicking and screaming

hei.

sitter hær nå ganske så fortvila. Noe galt men pc`n, mamma kommer til å drepe meg. Er litt frustrert akkurat nå for mange ting. Kan ikke nevne det på bloggen desverre :( Alle jeg kjenner familie og personer jeg ikke vil at jeg skal vite det kan lese det hær. De aller fleste som kjenner meg vet litt av, ja, høres litt dramatisk ut å kalle det situasjonen.
 Er det noen flere som har problemer med LG E500? kjenner du noen som har en? vet om en som har det samme problemet menn ikke fler.

foresten sitter å hører på kicking and screaming av miley cyrus. Hun høres ut som en voldtatt katt som er dratt gjennom en pipe og der etter er blitt mutert til en kråke, å nå lever som en kråke hage disippel med katte stemme! perfect beskrivelse.


snakkes.
bare coveret er jo horribelt!
19qa82
Rydde rydd

hei.

Jeg fikk pluttselig et sånnt rydde annfall! noen fler som har hadt det før? Ok, vanlige mennesker vil sikkert kalle det rydde, men jeg foretrekker heller å kalle det å flytte mannskit fra en plass til en annen og å hive mannskit en ikke har brukt for :) ja, det hørtes bra ut! (not)
Jeg føler i allefall at det er ryddet! Det er jo en bra ting?

har foresten fått to utfordringer:
en, drikke en halv kopp med tran. Må desverre si nei fordi jeg vil ikke jøre noe som vil gå utover helsa mi. Vi bli syk av å drikke så mye tran, og har ikke tran hjemme! desverre kristine.
to, ta så mange push ups jeg klarer, det sier jeg ja til. Men først må jeg finne ut hva en push up er nøyaktig. så lenge det ikke har noe med å bruke armene så skal det vell gå bra?

snakkes.

pokermon
scarry
une

jah

redigerte nåkka bilda :D

Jeg skal bli svensk video blogger!

nei.

Frokostblanding

hei.

Det første jeg vil si er takk til magnus som fulgte meg så langt  på veien hjem i går kveld! Du er verdens beste :)<3

spiste sånn frokost blanding som man brukte spise når man var mindre i dag. Det er år og dager siden sist jeg spiste det! Men nå fannt jeg ut hvorfor jeg slutte å spise det xP Fikk vondt i magen... det er så irriterende at jeg får vodt i magen av alt!! Det er litt deprimerende liksom :(
   Nå har jeg til og med en liten utfordring med meg selv om å ikke spise godter på ja... så lenge jeg gidder? Fikk så vodt i magen hær for en ukes tid siden, nå er det nokk! Gidder rett og slett ikke å være kvalm å ha vondt i magen fordi jeg har spist for mye godter. Det verste er jo at jeg ikke trenger å spise så veldig mye. Noen har kalt meg heldig før at jeg ikke kan spise så mye, men jeg syns ikke det er så heldig.

det var det.. skal opp til magnus nå.

snakkes.
dsc02557
dsc02553

JEG DØDE NESTEN! (jeg som spiser en chilli utfordring #2)

ja, det va ont!!!

Å HÆRREGUD LIKSOM!?du e så dom!

heija <3

du trudde du skulle få et fjortis blogg innlegg fra meg dær jeg skriver hvor mye jeg hater "en viss person". Jeg hater da altså ingen, bare missliker noen ekstremt sterkt. Men det er jo bare menneskelig er det ikke? Å så vidt jeg vet er jeg ganske så menneskelig. (det er i allefall det jeg vil at du skal tro) neida XP hehe......

Det jeg skulle si var at det blir ingen utfordring denne uka. Å må avslå det forslaget jeg fikk, vil ikke lage omelett med tannkrem i! for det 1. jeg kommer aldri til å klare å spise en omelett igjenn, for det 2. kan ødelegge steike panna(tror jeg). Håper det er grunner nokk :P

Men trenger fremdeles utfordringer for at jeg skal kunne drive denne 1 utfrodring i uken greia! Så kjør på:)
(for dere som ikke vet: utfordringen går ut på at du utfordrer meg til noe så gjør jeg det, mest sannsynligvis. For eksempel kanskje du har  lyst å utfordre meg til å hoppe på en fot rundt huset mens jeg filmer meg selv som gjør det?)

Nå skal jeg legge meg! = øve på fransken på stinsk.

snakkes.

lizzm

lizzm

Den som leter den finner

heisann!

I dag har jeg vært med Magnus :D Å siden jeg skal kutte ned på å skrive om hva jeg gjør i hværdagen så sier jeg ikke mer :)

(ok, nå passer kanskje ikke det neste. men det jeg mener jeg skal kutte ned på er den ensformige: *lese med tonedøv stemme*I dag vokna jeg. spiste frokost, å det er godt me frokost. Jeg fannt ikke ut hva jeg skulle ha på meg liksom. Så du vet liksom så måtte jeg liksom ta på meg ei sånn dærre gammer UgLa jakke ting. Åsså nådde jeg ikke bussen til skolen! jævla buss! OSV!! det er så kjeedeliiig >.< who cares? nobody)

Jeg skulle egentlig se etter ett sånnt tynt belte i skapet hær hos mor og far(fullt av gamle klær og ting). Men så fannt jeg to sånne rutete skjorter å en strikka genser :D Det lønner seg å se i gamle skap etter klær som er blitt moderne igjenn :)! Sparer masse penger og så lenge de er i god behold er det jo ingen forskjell ^^ Er litt stolt :)

rute

agynessdeyn651786a

SE TRUE BLOOD ONLINE!

hei.

nei, jeg tuller ikke! Er du hekta på den nye serien som nettop er begynt på tv og vil se alt på nett, så er det mulig. Jeg søkte meg ihjel på youtube etter en episode fra den andre sesongen. Men det eneste jeg fannt var fult av linker. Så jeg bestemte meg for å google det:) Å jeg fannt!


http://watchmissedepisodes.com/tv-shows/watch-true-blood-online/

Så vidt jeg vet er det ikke virus, og det er ingen popups ^^
enjoy :D

trueblood

Tegninger fra jeg fra 4 og oppover

virr varr, av Magnus og stine

Je n`aimer pas français

bonjour.

je suis à l`ecole et J`ai le francais dans le classe. = jeg er på skolen å har fransk time ( det er i allefall det det skal stå dær XD)

Har friminutt nå. Så bestemte meg for å skrive et blogg innlegg om at jeg liker fransk veldig lite. I allefall akkurat nå, vi skal ha muntlig test på fredag, å jeg kan jo ikke snakke fransk! sliter enormt me å skrive. huff, stakkars meg >.< (non)

er det flere enn meg som har fransk og sliter?

snakkes.

francefrenchflagthumb

Asiatiske lars tangen

hei.

sitter hær med helene og søker på me singing. Gjett hva/hvem vi fant XD En asiatisk versjon av vår egen lars tangen! haha... dør, sånn serriøst! Vi kunne ikke ta den embed greia fra vidioen, men hær er linken.
http://www.youtube.com/watch?v=-OUyD_Hu4mk

HAHAHHAHAHA

hahahhahaha

del 1#

What am I?Chapter 1.

[Før du leser dette må jeg beklage den elendige engelsken min! Men prøv å konsentrer deg om hva som står dær, ikke alle feilene. du kan rette på meg, men vær så snill, ikke skriv en liste om hva som er feil uten å kommenter innholdet. dette er foresten mitt 987654 forsøk på å få til noe bok lignende. Er kommer lengre, men legger ikke alt ut på en gang, så jeg har en sjangs å komme vidre før jeg skal legge mer ut xP ]

I opened my eyes. The room I lay in was dark, only a weak glow of moonlight shone through the window. Still I saw everything in the room as clear as it should have been in the middle of the day. The cold night air was warm against my skin, it felt delighting. Where was I again? I couldn`t remember. My limbs were tender, it felt like they hadn`t moved in centuries.    I lay in a small soft bed with a blue silk sheet over my body, it barely didn`t cover my head. I tried to lift my hand, but something stopped me, something hard around my wrist. I tried to move my other hand, it was stuck too. The sheet annoyed me, I couldn`t see my hands and I couldn`t move the sheet. Had somebody tied me to the bed? Why? There was no reason to, or was there? Actually there might be a good reason, as I couldn`t remember anything. Still, the thought of that I couldn`t move made me panic. Should I just wait for someone to come and help me? Or maybe I should try to escape. It felt like my heart was about to beat faster, but there was something strange. I couldn`t feel it beat at all. I decided to wait a moment to think about the whole situation. I closed my eyes to think, was there any ways out from here?    The window! I opened my eyes again and the hope that for a second had built up inside of me was ruined. Because what I saw outside of the windows was only the top of the mountains. I had to be several floors from the ground and it would defiantly kill me if I tried to jump. A weak sight escaped my lips, but I kept looking for a way out. At the other side of the room were a door, I could just walk out of it and out from wherever I were. No, I had this feeling that this was a place that I couldn`t just walk out from. This survival instinct inside of me had taken over my logical mind. The only thing I wanted was to get out, away from whatever tied me to this bed.    Again I tried to move my hands, I felt more awake now, stronger. My feet! Maybe they were free? I tried to move and to my relief I managed to lift them up. Angrily I kicked the blue silk sheet away from me so I could see my hands. My bare pale white hands almost glowed up in the dark. Surprised I blinked, they didn`t look as I expected. I`d thought that at least my own body would look familiar to me, but it didn`t. I wore a thin white dress made of something soft that felt like silk, it reached to just above my knees. I moved my gaze to my wrists, there were chains tied around them and then to the bed. The chains were really thick-like they were supposed to hold a dragon chained- and made of something that looked like steel.    How was I supposed to get out of these? It was exactly what the problem was, I wasn`t supposed to get away. What I couldn`t understand was why.

bursdag hær og dær

hei.

I går var jeg i bursdag hos Rebecka :) Gratulerer med dagen! Og i dag hos Hanne, Gratulere til deg og ^^ Det var gøy :)
   Overnatta hos helene natt til i dag, vi så true blood , hehe :P 4 episode i 2 sesong! Håper de skynter seg å lage den 3 til når vi er ferdig med sesong 2. Vil ikke vente så lenge. Det er så dødelig, faktisk.
 
Gleder meg sånn til mandag, samtidig som jeg gruer meg. Men gleder meg mest. Magnus kommer nemlig hjem fra oslo da :D savner han så utrolig mye.. det er fælt. Det burde finnes en lov mot det!
   Jeg gruer meg fordi det er skole, å vi har døds mye å gjøre. nei, jeg overdriver ikke fordeom jeg er kjent for å gjøre det.
jeg har funnet ut at det enda er gøy å spille pokemon på ds!(veldig også) ikke mobb :) pokemon er kult ^^ I allefall i min verden.

noen må foresten komme med en utfordring!

snakkes :)

img8886img8888


Jeg skulle egentlig ha vært 2!

Hei.

Jeg sitter hær og prøver å skrive en debatt artikkel om abort på engelsk. Problemet er bare, vær gang jeg skriver en debatt artikkel endrer jeg mening en million gangen underveis. Det ender opp med at jeg har to meninger! Så jeg fannt akkurat ut at jeg skulle ha vært to personer! men så ble det bare en person, men to inni hode. hjelp! har splitta personlighet. neida xP men akkurat nå føles det sånn.
   Liksom, abort. I noen tilfeller er det jo , ja nesten drap men i andre nødvendig og ikke drap. sånn, hvis du er ung, hva har du da å tilby et barn? Samtidig, hvis en tar abort, så blir det jo på en måte en mindre i verden. Det kunne vært 21 stykker i en klasse i stede for 20. En person ender kanskje opp alene resten av sitt liv. (forstår du nå hva problemet mitt er xP??) 
   Men alt i alt syns jeg abort er bra, eller ikke bra. Men nødvendig. Ikke i alle tilfeller da... å gud! hvordan skal dette ende?!

spørsmål: hva syns du om abort? :P

mouu

N.A.S kanskje tilbake?!

Jeg satt hær litt tidligere i dag å tenkte på Nas, bloggen. Det var jo den første bloggen jeg fulgte med på, og den eneste jeg noen gang virkelig har fulgt med på, faktisk. Det var den som ga meg litt inspirasjon til å starte blogg. Men så slutta altså Norman å blogge. Trodde ikke helt på det først, men så måtte vi lesere(seere) bare innse at dette var slutten.
MEN nå! er altså han kommet ut med en ny video! Det er ikke sikkert han er tibake, men det er håp. Gjett hvem som er glad? JEG! :D

vær så snill Nas! fortsett å blogg :D

Scanner inn tegninger!

hei. (igjennnn)

sitter å scanner inn tegninger fra, ja, begynnelsen? Mine tegninger altså :P Morsomt å se gjennom gamle tegninger, som å bla gjennom livet :) Enkelte kan jeg huske at jeg tegnet og hva jeg tenkte på. Mens andre er bare morsomme.Kan se hva som intreserte meg på den tiden jeg tegna det :)  Skal lage et slideshow men tegninger fra jeg var liten og oppover i rekkefølge, ønsk meg lykke til!

img8822img8817
img8816
Seiland/bok/tegning

hei.

var på Seiland i går med Hanne, derfor ble det ikke noe blogging desverre :( Nette gikk så tregt og fikk ikke overført bildene jeg hadde tatt. Så det ville bare blitt en lang unskyldning som denne.
   Uansett. Tegnet en tegning i går, det skal forestille hovedpersonen i en slags bok/historie ting.. Vet ikke helt enda hva det blir. Min store drøm er jo en gang å gi ut en bok. Eller det er en av mine mange drømmer, det er jo ingen som bare har 1 drøm er det vell? Det er kanskje 1 som er størst, men det er alltid noen små. Er det ikke? hva er din drøm? er bare litt nysjerrig :P
   Også har jeg funnet ut at puslespill er en ufordragelig ting som er skapt for å gå meg på nervene. *innbilsk*. Det er rett og slett umulig!

snakkes.

scan0005

>>Bildene kommer senere! skal se en ny serie på tv:D!

lyst på en bevegelig header?

hei!

overskriften sier vell alt :P Har ikke så mye å gjøre, og jeg har oppdatert mitt design litt for ofte. Så. er det noen som har lyst på en header? Det eneste jeg krever tilbake er at du nevner meg i ett av dine innlegg :P Å det er jo ikke alverden! Bruker ganske lang tid på en header!
legg til Chasti@hotmail.com om du er intresert :) eller skriv en kommentar!

snakkes.

SNE!! og gratulerer med dagen magnus<3


vet ikke hvorfor den stoppa :S

Fort Fort oppdatering

Star wnerds

hei

Beklager at jeg ikke skrev noe i går, jeg og magnus lagde en kul vidio blogg.. en youtube fannt ut at det ikke skulle virke xP huff.. Jeg får laste den opp i morgen for jeg har en følelse av at jeg ikke kommer til å være på min pc i dag. (er på magnus sin nå)
Satt barnevakt sammens med helene i går for Kasper. Han er serroøst verdens snilleste unge :) 
Vi nerda starwars :D vi er noen skikkelige star wnerdsxD haha. Men Anakin er jo veldig rawr da, hehe. Vi fikk bare sett en og en halv starwars film. Vi var så trøtt, sovna på sofaen.

I dag er vi hos Magnus.

snakkes.

starwars5starwars4


snø, data og magnus

hei.

det sner det sner. Ja det er nettop det det gjør! jeg vil ikke ha sne enda, har jeg funnet ut. huff.
I dag formaterte jeg pc`n min, det var kjempetreig. Så store deler av denne dager har gådd til å laste ned alle de livsnødvendige programmene, gla for å ha det overstått.
   Gikk med Iben til magnus i dag. Jeg ble gjennomvåt, så jeg måtte låne litt klær hos magnus xP Vi gjorde ikke så veldig mye.
har vært så trett i dag! Var sent våken i går. Fikk bare med meg slutten av trueblood :( buhu.

har ikke noe mer fornuftig å si, bortsett fra at jeg trenger en utfordring :P

snakkes.

drlivr

dugnad

hei.

har hadt dugnad i dag, armene mine kommer til å skrike av smerte i morgen >.< Vi løftet masse tunge esker, men det gikk effektivt og fort. I bunn og grunn er jo dugnader litt gøy, spessielt med tanke på at viss du står på så kommer vi oss kanskje til London :D som er målet vårt! Tenk å fære på klassetur til london liksom, dødskult!
   Det snødde litt i dag når jeg gikk hjem fra skolen! vet ikke om jeg skal si NEEIII eller YAAAY, en del førsteplass på de :P
Må skaffe meg 4.5 i allefall i snitt for å komme inn på media og kommunikasjon, stress. Men MÅ klare det! minusen er at jeg må flytte:( kommer til å savne alle sånn da, men det er enda lenge til å jeg må ikke kaste bort et øyeblikk! Ingen sutre hjemme alene i pysj daga på mæ :P No problemo faktisk, er være lammi venner avhengi!

snakkes.
sugarshock

sugarshock

16, Hammerfest

Ei passe vanli jenta som like å blogge. Er meg selv og forblir sånn :) Har foresten værdens beste kjæreste:D<3

Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits