august 2009

mer bursdags bilder :)

img7755
img7765
img7768
img7777
img7781
img7782
img7787
img7795
se ka d ser ut som helene og jørn gjør xD
img7799
img7803Bursdag!yay

bursdags bilder:

img7717

img7721
img7730
ikke helt me

img7734
img7739pongråttasjøll
img7740

img7744
img7750
awww<3
img7755

 


kommer mer seinere!!

Fredag, hos frisøren

hei :)

møtte bestemor og far som kom med hurtigruta på fredag. Så fikk vært med de en times tid, veldig hyggelig. ser de bare en gang i året.
dsc02354
etter det dro jeg til frisøren :) trengte det virkelig!
dsc02355etter det dro jeg hjem med en døds tung sekk. Snakka med magnus på telefonen hele veien, var skikkelig snakke syk. bena mine verket XP sikker på at jeg veide minst 15 kilo mer med den sekken på ryggen!

lager et nytt innlegg med bilder fra bursdagen :)

snakkes.

søndags vidioblogg

Min vegg

hei.

Sitter hjemme alene, skal legge meg snart. For dere som leste det forrige inlegget så har jeg altså planlagt en sånn bilde vegg. Den har jeg i allefall begynt på, kaller det"min vegg". For det er MIN vegg, men ting folk å greier jeg liker :) Ting som betyr noe i livet og noe for å fylle mellomrom xD hehe. 
Har ikke kommet lengre enn å ha klippet i noen blar. utrolig gøy å lese i noen gamle blar:D Fannt også en historie bok greie jeg hadde begynt på da jeg var liten. Gøy å lese, først var den skikkelig kjedelig, men så ble det jo litt trist å sepennende! Tror jeg var 9 år da jeg skrev det, det er fordi personen det handlet om var det, å jeg brukte bestandig ha i min alder.
Rommet mitt ser ut som et dass igjenn.. klippe papir og blar overalllllt!!!

Pantet flasker i dag,(dugnadklassetur) sto minst halvparten av de 3 timene å venta på at pantemaskinen skullefungere, den streika! skikkelig irriterende. det var en feil på den de aldri hadde hadt før. huff...
Men overlevde.

img7662bloggi


magnus

var med magnus i går :) han ville ikke se i kameraet xP

god natta.

ditt og datt

hei.

tror ikke det blir noen vidioblogg i dag heller, er hos besteforeldrene mine å har verken vidio kamera eller pc`n min med meg. Å de vil tro jeg er gal hvis jeg pluttselig begynner å prate til pc`n. 
   Skolen går greit, lekser allerede selvfølgelig xp men ikke så mange. Eller dø føles ut som de er mye, men det er vell fordi det akkurat har vært ferie :P blir litt latere da.
  I dag skal jeg på fotokust og ellers har jeg ingen planer. men fotokuset varer jo fra 5-8 så da er det ikke så mye tid til overs.

Men må fortelle om en plan jeg har for rommet mitt! har tenkt å fylle en vegg med bilder fra blar, mye twilight selvfølgelig men ikke bare det. Det blir en sånn vegg of cool :) klipper ut bilder å henger opp på sånnt brunt boktrekk ting (mamma har bluetek på vegg panikk. soo), så skriver jeg ut noen bilder av venner å andre greier :) lover at jeg skal ta bilder og filme når jeg har satt opp :P gleder meg til å komme i gang, har sett bilde av noen lignende før å det er sååå kuuult!! :D

snakkes.

img7626

førsteskoledag

konklusjon 1= overlevde
konklusjon 2= VIL IKKE SITTE FORRAN!!

Gratulerer vidioblogg?

flaut, igjenn xP
beklager dårlig lyd! lat i dag, gadd ikke bruke det andre kameraet, så mye styr å putte minnekortet i pc`n å laste opp. Går mye fortere med møkk webcam og microfon på pc`n XP

Siste natt med sommerferie 09

Hei.

i morgen blir det tidlig opp å stå.. Skal ta ferga hjem kl 10 ca. xP Håper jeg får sove i natt. Tanken på at dette er siste natt før skolen begynner gjør meg rett og slett dårlig. Gruer meg ubeskrivelig mye:S sikkert fordi at 9`ende var et dritt år.. da mener jeg et skikkelig dritt år.. Håper jeg klarer meg bedre dette skole året enn det forrige. Nå gjelder det liksåm, 10 klasse :|
  Men har værdens beste kjæreste og bestevenn, så det hjelper vell håper jeg :) Vet jeg burde ha begynt å forberede meg skikkelig på at nå er ferien over strax for en uke siden, men sannheten er for en uke siden trodde jeg det var 2 uker til skolen begynner... ugh. nokk om det!
 
Skal legge meg nå, magnus kommer hjem i morgen så det blir bra :)

god natt.


dsc02332
sinnt for jeg ikke tok med speilrefleks kameraet mitt!!!!!
men visste ikke at jeg skulle på seiland x|

Lyst på en mer spennende forandring

hei.

tittelen kan nokk høres litt skummel ut, men det er ikke det. Det er ikke værre enn at jeg har lyst å endre håret mitt. Er lei av å ha det helt brunt og kjedelig. Men problemet er jo at håret mitt er veldig vanskelig, jeg har 3 virvler i håret, ingen hårspray eller noe styling holder seg i det å det bølger seg hvis det regner eller er fukt i lufta. (sletter håret ja, så det er naturlig bølgete på en ikke fin måte). Har brukt hår clips men er lei av det, å håret mitt er langt nokk til at jeg ikke trenger det noe særlig mere. Så da gjør det meg ikke noe å farge det i en annen farge. (stipe)

tenkte meg noe slikt kanskje:

hr1

håret mitt er jo ikke riktig så langt da, men hvis du ser den svake røde streken på høyre side så er håret mitt ca så langt.

Tror du jeg vil kle denne frisyra? Vil ikke ha helt lik, men noe ganske lignende tilpasset til mitt hår :P

bloglovin

Følg min blogg med bloglovin

Bestemte meg for å ordne sånn bloglovin ting :P

Hest i hagen

hei.

Er på hytta på seiland :p Nei, vi har ikke direkte hest i hagen, men på et lite stykke unda. Det første jeg tenkte når jeg så innhengninga når vi(mor, far og meg) kjørte ned innkjørselen var ; når fikk vi oss hest??. xP  Vi har ikke fått hest da , bare noen vi kjenner som har de hær. Har hilst på de før så jeg dro en tur bort å hilste på. Skummelt det dær strøm gjerdet, men klarte å åle meg under uten å bli innvendig grillet. (det er lite strøm i det, men hadde ikke tenkt å teste ut) De er ganske fine hestene :) Koselige dyr, men ganske store. Personlig syns jeg de var litt anti sosial i begynnelsen, men kanskje hester kan være sjenert? hmm.
  Tok noen bilder i allefall :) :


fjortis bilde me mæ og hesten xD
dsc02328dsc02330

ingen sminke x_X
dsc02326

Omelett dilla og varmt vær

hei.

beklager, men ingen vidio blogg i dag nei. Uansett!
Jeg og Helene sov dødelig lenge i dag, sier ikke hvor lenge. såe, det er såppas:) Som voksne/gamlinger bruker å si. hehe.
Wok til middag :) (frokost) som vi lagde.
Helene dro i 6 tiden så sykla jeg til molla (dær hvor besteforeldrene mine bor) i 7 tiden. Stort sett vært på dataen i hele dag etter det. Utrolig kjedeli..
  Til kvels har jeg lagd meg omelett :) nam nam..
Ingredienser:
3 egg
3 spise skjeer med melk
3skiver med dansksalami (høres ikke godt ut men det er det!)
litt salt og andre krydre du liker
steik til den er ferdig
TADA, en kjempe god kvels (frokost mat uansett) :D
Så satt jeg altså på verandaen å spiste. Og det var ikke kaldt. IKKE kaldt! Det er 22 august å det har vært 23 grader på dagen hær oppe i nord! for 4 dager siden var det 6 grader! holdt på å dø av kulde. Å klokka 12 på kvelden nå var det 15 grader. 16 grader på kvelden!
For mange er det ikke mye xP men for en fra hammerfest er det det XP

Uansett, skal prøve å legge meg tidligere. S***e (forbudt ord) start er på  mandag. Begynner i 10`ende klasse (yay...not)

Savner deg Magnus<3, gleder meg til du kommer hjem igjenn igjenn igjenn på søndag fra! Er så lei av at vi er borte fra hværandre nå :(

god natt, snakkes.


dsc02322dsc02319


The revenge of the shadow, Filmen

hei.
dette er altså filmen til Ida og meg :) Håper du liker den og gidder å se den xP

del1

del 2

Is nam<3

Frokost

regn, nei takk!

hei.

Jeg er lei av regn!! er det flere? antagelig. Regn er ok av og til. Men jeg liker ikke være ute når det regner, håret blir krøllete og krusete og merkelig, (ogogogog) ,klærne blir våt..osv.
Men det går å ta fine bilder når det regner :) det er jo bra da.

img7578flowwer


img7600img7621
jeg sier NEI til regn

reklamere for din blogg?

hei:)

Jeg som alle andre er litt små desperat etter flere lesere XP Så jeg lurte på om hvis jeg reklamerer for din blogg, vil du reklamere for min :)? Det lønner seg jo for begge? ikke sannt;P

også kan jeg avsløre hvordan du får din egen sånn cursor/pil.
Du går først inn på maler, nederst finner du denne koden:

<!--
BODY{
cursor:url(" URL TIL PIL HÆR");
}
-->
</style>

så må du ha url koden til den pilen du vil ha.
min er: http://www.boomspeed.com/dorischu/cursor/0137.ani

du finner url`en i flere html koder, hvis du drar på min gamle ubrukte hjelpe side så finner du noen koder:
www.-htmlworld-.piczo.com
direkte til siden med piler: http://pic7.piczo.com/-HtmlWorld-/?g=40388820

slik skal altså koden se ut:

<!--
BODY{
cursor:url("http://www.boomspeed.com/dorischu/cursor/0137.ani
 ");
}
-->
</style>

pilene fungerer ikke i mozilla firefox (eller hvordan det skrives)

Det var det ;P
Håper du forsto hva jeg mente XP Forsto ikke helt selv heller:)

snakkes.
img7560img7566

Nytt design

hei!

Har ordnet meg et nytt design :D Håper du/dere liker det:) brukte over 2 timer på å ordne det XP Plagdes noe fryktelig med kodene.
Jeg hadde faktisk tenkt å legge meg sånn passe tidlig. Så oppdaga jeg at klokka nå er kvart på 2, jeg bare SHIT!:0 har ikke sedt på klokka siden i 1 tiden utrolig nokk xP huff...

I dag har jeg vært med magnus :) Har vært en fin dag, men det skulle ikke vært reng! så hadde jeg fådt brukt ny jakka mi.. Vi lagde milkshake:D det er nam! hadde mer å skrive, men husker ikke hva xP jaja.

Da sier vi at dette holder.
(legg meg til som venn :D)

snakkes.


blogga

weir

ny jakke og bra film :)

hei.

vet dere hva? Jeg gidder ikke vidio blogge i dag. Får heller gjøre en kulere i morgen.
Uansett. I dag har jeg fådt meg en ny jakke. En høst jakke nemlig ^^ Syns den er kult jeg ^^ Fikk ikke til å ta bilde når jeg hadde den på meg xP Spiste salat på peppes :) den var nam!
  Etter det va jeg med magnus<3 Vi så hangover på kino :D Den var døds bra! Det vare liksåm morro fra start til slutt. Den var til å med spennende. Ikke værst?
Nå er jeg veldig trøtt. Håper jeg får sove.

god natta.

snakkes.

slenger med noen bilder, regner med at de fleste ser på de i stedet for å lese hva jeg har skre
vet XD:
img7220
thehangovermovieposteraloofkiddotcomimg7011
syns det minna litt om et hjerte. skyen altså
 
 
it
morsomt bilde av meg.


img6949
Bildet fra når jeg var med helene på seiland.

La la la natta

morn (vidio fra i morrest)

hei.
nettet klikka så jeg fikk den ikke lastet opp før nå

Noen tegninger

Hei.
Fikk bare lyst å legge ut to tegninger jeg har tegnet :) Si hva du syns da ? ^^

img7109
Magnus og jeg<3
img7105

snakkes.

Jeg vil sove, god natt.

Konsert here we come.. jah

PokerfacePc`n må også ryddes

hei.

Mye vidio blogging i det siste? huh? ja..

Sitter her og ser igjennom mappene på pc`n min med en smil, mens jeg hører på weezer (atm). (for dere som ikke vet hva atm står for så er det: at the moment. som sånn egentlig betyr akkurat nå på norsk. Som dær etter vil si at det er den sagen som spilles i det øyeblikket jeg skriver dette.. sånn.)
Det jeg har gjort er å ha sitter/sottet(whatever(=uansett.) å ryddet mappene på pc`n min, ført over  til harddiscen (vet ikke hvordan det skrives) og slettet filer. Så nå har pc`n min gått fra nesten full til halvparten av plassen igjenn. det varmer hjertet? ikke sannt? neida XP
Neimen ojj,, nå skiftet det sang til hash pipe. hoho.. xP
Har virkelig hadt mye dritt på pc`n, sånn skikkelig mye altså.
Oj, nå merker jeg hvor mye jeg egentlig har savnet å skrive på bloggen! Å så mye mer "fornyftige" ting jeg får ut gjennom henderne  i stedet for kjeften.. hmmm... underlig.... 
 
Men slutter ikke vidioblogge fordet! mwhahah.... (redsultat av å rydde på pc for lenge)

Det var alt jeg husket som jeg hadde tenkt og ikke tenkt å skrive:)

Snakkes.
savne dæ magnus<33 sees i morra :D

oj

oj.

Snakke Snakk

halloen.
Enda en meningsløs blogg vidio. xP Brøyt mine regler, skulle ikke ha noen blogg vidioer i over 3 MAX 4 minutter xP men den hær ble visst 5 å nåkka :P Noe som resulterer i at den er veldig kjedelig.

gal av lengsel, gal av å savne deg


snakk om å drite sæ ut xP

WARNING: Helene og Stine.....

sir ikke overskrifta bare alt?

magnus og meg :)

Blaablablablabla

Fail

(den forrige vidio bloggen var fra i går. Den nye er filmen og hålder på å bli lastet opp til youtube. Kommer på bloggen seinere. Skal bort nå, å det er 1 t til den er ferdig lastet opp.)

snakkes.

www.youtube.com/sugarshockblogg  subscribe meg:D

babywb200908030520014tfhbil772ejdbvl1296nijbc0

HAHA

Home sweet home

Film Trailer`n

HYPER

Last scene, bye bye Shira

Regn regn regn!!!!


Caandy, mjau

Grillings

HAHAHAH XD Akkurat den ene gangen jeg gjør en grimase, så måtte det komme xD stygt men samtidig for morsomt til å bytte ut :P

I`m the shadow

klær, til å drunke i

hei!

Ja, jeg har kjøpt meg enda fler klær xP Gruer meg til å komme hjem å prøve å få presset de inn i skapet, så innser jeg at det ikke går å må kaste ut en del. Å uka etter finner jeg ut av noe det jeg pakket bort har jeg brukt for,, typisk XP

Men det var i allefall sol i dag! For en gangs skyld!:D Juuhuu
Så jeg og Ida dro til byen en tur :)  Det første jeg gjorde var selvfølgelig å gå på gina tricot (<3 <3 <3) hehe:P Dær jeg brukte det siste av penger. (Som jeg lar meg selv bruke). Kofferten er stappfull nå, det begynner å ligne veldig på det rotete skapet mitt xP
Når vi skulle tilbake satt vi oss på feil buss å ende meg å fær et parr runder (samme veien) før han skulle dit vi egentli skulle. Så vi fikk oss en saitsing (ingen anelse hvordan d skrives)

snakkes.

sugarshock

sugarshock

16, Hammerfest

Ei passe vanli jenta som like å blogge. Er meg selv og forblir sånn :) Har foresten værdens beste kjæreste:D<3

Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits