juni 2009

jeg og kristine synger fairytale XD haha

fairytale på Franskhaha xP.. vakkert.

I formiddddag

Helene & Jeg, over en hei

sommer, hær kommer jeg!

hei.

Ja, nå begynner det virkelig å ligne noe hær også :) Altså sommer. Det blir jo ikke noe spessielt varmt sælig lenge hær oppe. Men kanskje vi er heldige i år . Får håpe det! ^^
I dag har det vært kjempe fint vær!:D Sol og sommer. Så jeg bare stappa jakka i veska og gikk til byen :) Møtte Helene dær. Tror ikke det finnes noen som er så gøy å shoppe med som Helene. Motepolitiet sier jeg bare xP Vi komenterer alt vi ser i butikkene :P ganske gøy. Veldig kritisk .
 Siden jeg skal reise om 4 dager så trenger jeg jo en sommer shorts! Det er livs viktig :P Og siden jeg håper på at det blir like varmt som i fjord når jeg skal til halden så kjøpte jeg en bikini overdel :)

Middag strax, og magnus kommer strax :D  Glæde mæ ^^<3

img3215


snakkes.

Til Magnus

på grunn av at msn e litt morsom i dag får æ bare utnytte bloggen litt. XD

img3106

sånn, hær har du bilde :P

Overtrøtt


Veldig veeeldig overtrøtt der xP Så ikke tro jeg er heelt sånn heeeleee tia :) Men ikke så langt i fra XD hehe

Happy Days

hei.

Dålig blogging i det siste. (et par dager) Men har vært opptatt med andre ting (A)  kommer med to vido blogger! en nå strax, som en slags beklaging :P
Det er bare det at jeg har vært så lykkelig at jeg ikke har hatt skrive lyst :) Ja, de siste dagene har vært mine happy days ^^    vil du finne ut hva jeg mener med det så får du bare følle med på vidio blogg ting tangan som kommer. Har ikke fåt redigert den ene, fordi har vært hos Helene i helga. Å minne kortet og kameraet har vært hjemme,såe x| 

men.
Snakkes.

Ska sove nuuuu ^^ 

img3106

Brille slange er kult :)

hei.
ville bare vise frem brillene jeg har kjøp ^^ Det er selvfølgelig ingen styrke på de (plastikk glass) fordi jeg ikke trenger briller :P Bare syns slike briller er døds kuult :)

kjøpte de fra choppers.no

Selveste brillene var billigere enn flere andre plasser. Men frakten og de dær greiene var dyr :S Så jeg annbefaler å heller bruke penger på litt dyrere briller fra en annen plass :)

 moiii

Beste sankthans aften :D

hei.
Har ikke fått skrevet noe på bloggen siden at i åverigår hadde jeg ikke nett, å går hadde jeg rett og slett ikke tid :P

i allefall, gårdagen var kjempe kjempe kjempe bra :D Begynnelsen kunne sikkert ha vært litt annerledes men fordeom :)

Dagen begynte med at jeg sto opp kl 7 (!!) fordi vi hadde dugnad xP vi skulle tømme noen rom på vidregående for alt mulig slags skrot x| alt fra pulter, merkelige sånne mekaniske deler, tv, dataskjerma, planka osv osv. Først skulle vi bare tømme noen rom, men så ble det bare mer og mer :S De hadde regna med at vi skulle bruke hele dagen på å tømme de to første rommene eller noe. Så etter vi var ferdi med det måtte de bare finne på mer, syns vi kunne blitt endaa tidligere ferdig xP men vi fikk jo heldigvis gå klokka 2, 1 time før :P 
   det var sliiitsomt x|

dsc02078

dsc02077


Etter det dro jeg hjem, dusja osv. Så skulle vi til Seiland. Magnus blei me!! :D Og flere andre folk :)  vi for me halv 5 ferga :) men måtte vente en stund før den kom. Vi var jo dær rundt kvart på 5 x| fergeturen tar heldigvis bare 10 min ^^
  Vi var nedfor hytta å grillet/hadde bål (dær jeg satt på vido bloggen nesten). Men det var så vidt vi klarte å grille for det var så varmt rundt bålet xD Måtte stå med fjeset vedt motsatt vei. 
   Etter en stund dro jeg og magnus på fjelltur :) Gamlehjemmet på tur sier jeg bare ! :P Dåliii kondis , hehe. Men vi kom oss opp til slutt! Kjempe gøy å være på fjelltur å alt når det er sol og varmt ^^ for en gangs skyld.
Nesten sånn at man ikke ville dra ned fra fjellet :P Men det ble ganske kaldt da sola forsvant bak et annet fjell xP æsj.
vi dro hjem i 9 tia :) Gjett hvem som var skikkelig trett! ikke vær dag så mye skjer ^^

noen bilder :
stein

sm

natuur

img3129

finfin

sommerfugl

bl

frga

mmmmmmmmmmmmm

img3073

img3049snakkes :)

Spørr og græv

hei.

Okay, litt inspirert av ane/fuskepels.blogg.no. Jeg skal altså ha en spørre runde XD hehe.
Du kan spørre om stort sett hva som helst, men ikke for privat da! XP  Når jeg har fått nokk spørsmål så lager jeg en vidio blogg med svar :) Går mye fortere enn å skrive, pluss mange fler som gidder å glane på :) 

Skal legge meg nå. fordi jeg må til tannlegen kl 8 om morgenen!! dødeli DØDELI tidlig!! Noen må svi for dette xP Men har jo en grunn til å glede meg til i morgen også da ^^

Uansett! spørr i vei!

Snakkes.

meme

døds fælt bilde + dåli redigert XD men måtta bare ha et bilde såe, hehe

The damn neighbor (cat)To animerte film ting æ har laga XD

Torsdag på Seiland

Yes man!

Hei.

Har vært på Seiland siden Torsdag nå så jeg har ikke hadt mulighet til å skrive. Jeg hadde lånt det trådløse bredbandet hos Far, men det gikk jo så forferdelig sakte x| ! Bokstavelitalt til å dø av :P Twittret litt til dere som følger med dær XP Hvis det er noen som leser bloggen min da. Legg en komentar igjenn så jeg vet at det er noen som leser da ^^ biter ikke.. Så hardt , hehe.

I allefall, det var døds kjedelig på seiland! da mener jeg DØDS. Altså, vi har en kjempe fin hytte, det er fin natur der osv. Men det er jo ingenting å gjøre alene (jeg definerer å være sammen med mamma på hytta som alene, booring)
brukte 72 kr på mobilen på 2 dager! noe som er syykt mye til meg å være :0 Men får kanskje Nonstop :D!! alle abonomangene (vet ikke hvordan d skrives) var billigere enn mitt :o jeg bare; voot?
dere burde se Yes man!! Jeg lo gjennomhele filmen :D så vill du bli i godt humør, se yes man!! ^^

Fikk tatt en del gode bilder da :D Blir å legge ut et slideshow! Klarer ikke bestemme meg bare for et eller to av dem :)
var å hilste på noen hester :) de var stor :0 Men søt ^^ Tok flere bilder av dem :)! Noen ble ganske stilig!! ^^

Lagde vidio blogg på Torsdag ^^ Tenkte det var på tide :D

Men til i dag!

Sov til i 11 tia xP Ville såve lengre men fikk ikke til :P hehe
Spiste og satt meg ned og begynnte på nr 2  av the damn neighbor, (http://www.youtube.com/watch?v=piPRqsvZlkY)  men den blir å hete the damn neighbor cat XD hehe. Har tegnet færdig :) Bare sette sammen og lyd igjenn. Blir bra håper jeg.
   Så var jeg med Magnus ^^ Gikk i møte med han, selvfølgelig begynte det å regne XD jeg bare"TyYyYyYypisk!". Så så vi to filmen, de var sinnsyk (som han sir XD) De het ; little man og the 40 year old virgin XD
the 40 year old virgin va best da, haha.
littleman2020poster
the40yearoldvirgin
Vi hadde det i allefall kjempe koselig :)

Nå sitter jeg bare å venter på at vidiobloggen skal lastes opp til youtube xD

snakkes.

Ut på tur, selvfølgeli sur!

Hei!

I går kveld:
trøtt trøtt trøtt! Fikk ikke sove før halv 2 i natt! Hadde noe viktig å babble om til Helene! Men så kunne hun ikke snakke i telefonen XP Så jeg ringte heller Ida, lenge siden jeg hadde prata me henne(hun er kusina mi fra Halden). Vi babble masse rart til kvart over 12. Så lå jeg der å glodde i take til jeg fikk sove. KJEDELI.

Idag:

Dagen begynte med at jeg vokna halv 8. Så fannt jeg fram noen fæle tur klær og tur ting. Mat mat mat osv. Og, faktisk kameraet!! :)
Det var skinnende sol så jeg tok ikke på meg longs eller noe sånnt superundertøy ting. (ikke direkte undertøy for de som ikke vet hva det er snakk om)
Jeg fannt ikke sol brillene mine til min store ergrelse! XP

Jeg tok bussen halv 9 og var på skolen litt før 9 eller noe. Vi var dær en stund før vi begynte å gå. Det var enda fint vær.
Så når vi gikk var det døds varmt. Gikk bakerst med Helene å prata som en gal, noe jeg fortsatte med resten av turen.blablabla. Siden det var noe viktig jeg ikke har lyst at alle skal vite så kan jeg jo bare prate med henne om det! Ikke at det ikke er bra å prate med henne. Men det som er vanskelig er å ikke fortelle til noen andre!
   Vi kom sist opp, men det gjor ingenting. Vi hadde vårt eget tempo å hadde det ganske koselig.
Så når vi kom fram fant vi oss en sitte plass og spiste litt kake å drakk. Sola var dær enda hadde det ikke vært for den jævla vinden! Hater vind! Den er bare ekkel og kald.. Så vi satt dær å undret på når vi skulle hjem. Jeg oppdaga også at etter å ha sittet i lyngen var jeg våt i ræva. Så okkuperte litt av helene sin genser som hun satt på XP  
da plutselig begynnte å hølje ned + vind! Jeg bare, viss det ikke stopper om5-10 minutter da går jeg uansett hvor mange annmerkninger jeg får! Men det stoppa XP Vi tilbrakte resten av turen liggende på lyngen og kjede oss og prate. Eller rettere sagt jeg for det meste. blablabla.. Det skifter mellom sol og regn..

Vi gikk hjem kvart/ti på tolv xP YAAY!! ble henta så dro jeg på molla (til besteforeldrene mine). For å spise lapskaus (det eneste gamlinger lever av).  det var kjedelig XP

hjemme nå. Skal kanskje være med helene snart :) Fåreløpig tegner jeg ^^

noen bilder :
img2703

img2726

img2701
 Åsså har jeg fådt meg twitter, så jeg har en plass å skrive når jeg ikke har tid til blogg!
besøk; www.twitter.com/stineCharlotte ^^

Snakkes

Regnbue! <3

Hei igjenn XD

Det ausa ned nå for 10 minutter siden og solte! Så det første jeg gjorde var å grebbe til meg kameraet å dra på regnbue jakt. Å jeg traff mitt i blinken! Bokstaveligtalt, bor i et nabolag som heter blinken XD

to bilda:
regnbue

reegnbueee


snakkes

kjempe bra pudder!:)

Hei.

Plaget med at sminken er vekke før skoledagen er omme? Hær har du svaret!

Først tar du fundationen så pudderet :) enkelt ^^
Men for gudsskyld! Bruk ikke en farge som er 10 toner for mørk til deg, det er såå stygt!
1967200
maxfactorcolouradapt


Selv bruker jeg nr 40, creamy Ivory og det lyseste Isadora pudderet.
Pudderet koster rundt 150-70, det samme gjør fundationen . Men det er verd det, begge varer lenge ^^

omag200709jigsaw220x312


syntes bare det bilde passa XD

Hva gjør du egentlig på skolen den siste uka?..

hei!:)
 skal bare begynne med, bildet fra i går :
(Det er en rein og reinbabyen hennes/hanns)
Liker egentlig ikke reiner. De spiser blomstene til folk, forurenser gatene me lort og sperrer utsikta! Det vil si fra rommet jeg har nederst i huset :) (ingen utsikt men de liker å stå å glane på yttersia av vinduet mitt.!) ikke inn i viduet

reinbaby

I dag:

vokna fem på halv XP fikk ikke tid til frokost, resultat i at jeg var sur og mannbisk de to første timene. Veldig sur. Og siden jeg sov dårlig var jeg trøtt og frøs. gr! I allefall, det ble bedre når jeg spiste lunch.
Men mitt store spørsmål er, hva i alledager skal vi gjøre på skolen alle dagene?! Det eneste vi gjør er å gjøre ufornuftige ting som å se film. Ikke missforstå, liker å se film men bedre å være hjemme. For eksempel i dag vakset vi å ryddet i hylla en og en halv time. Resten så vi film og vi fikk gå to timer tidligere. I morgen skal vi gå tur fordi lærerene har ikke noe bedre å få oss til å gjøre. Dagen etter dær få et papir/karakter ark.
Vi er rett og slett på skolen bare for å være dær! idiotisk spørr du meg. Hva med at vi va to dager denne uka. Den ene leverte vi inn det siste lille av lekser og dagen etter ryddet vi alle bøkerne og fikk det skarve papir arket. vi kan jo gå tur å se film til vi kreperer hjemme jo! (ikke gå tur i huset altså, men ikke på skolen liksåm)

Det var det om skolen xP
Sitter hjemme lammi Hanne nå. En venninne av meg :) Kjent værandre i ages. Vi sitter å kokkelurer :) Tegner og spiser hello kitty + jeg er på pc`n å skriver blogg og redigerer noe for noen ;P
Blir å gjøre det til kl 8, for da er det pizza kveld og tur planlegging på skolen :)

img2669det var det. :)
Snakkes

Kjede Kjede

hei.
Mye blogging idag XP Ikke bli for vant til det! Kommer ikke til å fortsette sånn :P Kanskje.
I allefall. Retter engelsk stilen og hører på musikk, men egentlig redigerer bilder. Er bare ferdig med ett, det er fra etter bursdagen min da jeg og Helene tok bilder. Så helene, Watch out! Kommer bilder av deg og ;)

hartbroken

Skulle se litt sånn gal hjerteknust person :P Sånn "kan drepe"

alt for nå!
Snakkes ;)

Skitkake

Hei!
Matlaging på skolen i dag, siste dagen heldigvis! Phjo!
Vi kunne lage hva enn vi ville, flaks at karakteren var satt xP
Vi lagde pizza som smakte deig, fikk vondt i magen. Og vi lagde kake xP Sjokolade kake. Men vi så ikke at nederst på pakken sto det " Deles i 3 når den er ferdig" Så vi lagde to porsjoner xD Den ble diger! Å det var 21765432 ton sukker i den. Den ble en skikkelig SKITKAKE! bokstaveli talt (bortsett fra at den ikke var lagd av skit).

Gikk hjem.
Er med Rebecka nå :P Vi skal,,, ? vet ikke -xD være Rebecka og Stine :)

snokes.
hade!

Min femtende burdag :)

Hei!
I går feiret jeg bursdagen min. Som jeg skrev var temaet Gossip Girl :)
Det var veldig gøy. Vi hadde Quiz, photoshoot, litt flasketutenpekepå og så så vi film ^^ Sex and the city ;) Den var OK, litt for lang syntes jeg xP Gir den en 4 av 6. hehe XD 
displaymedia
Fikk slette tang i gave Hos Margrehte, Ane og Iben! Tusentakk :D Trengte det ^^ Å tuseen takk for allt the andre jeg fikk :)
Hær er noen bilder fra bursdagen :

050


057

080

096

122

039

Det va det :)I dag!
Æ og Helene sov til kl 13. 30 ca XD hehe, så lå vi å dro oss til kl 2. Så spiste vi ost og kjeks til frokost. Å rett etter middag xP  Så va vi på dataen å jor Stine og Helene ting.  Seinere kom Ane, va modell xD hehe. Litt gøy :P
Sjekk www.fuskepels.blogg.no sin header så ser du meg :P

test

Freedag!

hei! Har prøvd å lage vidio til dere :S Men det gikk ikke..  Jeg lagde vidioen redigerte den, men den vil ikke laste opp! Skal se om jeg får ordnet den via youtube ;P
I dag er det fredag altså. Jeg sto opp halv 7, (vekke klokka var på 6) Står vanligvis opp 10 på halv 8. Grunnet til det var en jævla samfunsfag prøve i første time! Så jeg trengte å øve mere x |  Jeg er sånn at jeg bare utsetter og utsetter, enda jeg vet konsekvensene! Så det ente med at jeg var dobbelt så overtrett hele dagen xP hehe..... not

Vi hadde også musikk fremlegg, eh eh ,,, Spillte Bass xD  det gikk da... ok... :S?   Vet ikke egentlig.
hær er litt av teksten:
har har kofta
han har skidoo jakka
han har finnkniv trykt i lomma
han må være en fjell finn jævel
Han kræve erstattning vær gang han ser en bil

Han har lavvo.
Han har stor flokk mitt på vidda
Han har kappa fingran

Når han ser dæ sir han;
"I know you, You don`t know me. Nu skal æ til reinflokken å si;
"Come together, right now, come to me"

osv osv XP FORESTEN, melodien e come together med the beatles.hehe.

vi fikk gå tidligere fra skolen! Jippi ^^ det var jo en pluss!
Så jeg og margrethe dro til byen. Kjøpe et armband, smykke, ørdedobber og ting til bursdagen min!

Sykla hjem XP guud æ va trøtt når æ kom hjem blæææ

2530942142476cd3d80a

Å ja,! Jeg skal feire bursdagen min i morgen. Skal ha Gossip Girl bursdag. (inspirert av serien) Så det blir kjempis kuult :)

xoxo
Stine

Bursdagen i helga :)

Kristine og Serina feira bursdag i helga ! :D Jippi. Det var supert ^^ Noen bilder:

img1784

img1768

img1829

 MER KOMMER SEINERE!! skal til Helene xP

se min kjole+Kristen Stewart armband

heii :)

Fikk ny norsktentamen tilbake i går! Fikk en 4+ !:D Kjempiz fornøyd, ingen kunne få mer enn 5- sa læreren. + at det var masse feil;P Fikk mye skryt av det jeg skrev :) Blir å legge den ut hær når jeg er ferdig å rette den!


 ble jeg ferdig med kjole jeg lagde på skolen (K&H = Knus & hærverk) ^^ Det ble OK, men stoffet er jo ikke akkurat et kles stoff. dere vet nå slike stoffer de har på ungdoms skolen? I så tilfelle så vet dere hva jeg mener! xP
Vi skulle egentlig lage puter. Men, hvor gøy er det da?! Ikke noe gøy!
  Så jeg fikk lage en kjole i stede :)

Bilde:

sennsuuuur

(redigert litt (A) XD )

Åsså har jeg kjøpt meg SIMS 3!!! VENTA I AGES NÅ!!! xD
Var så fly H*** forbanna når det ikke kom ut i februar! Men endelig :) Å det er bare så kjempe døds kuult ^^
Er i den simske 7 himmel XD haha :P

Satt å spillte til halv 11 eller noe. Å når jeg hadde lagt meg fikk jeg ikke sove så jeg lagde et armband. Sånn kristen stewart ;)
kriiiis

kristenstewart


img1743
I dag:

Hadde Matte tentamen! Det var noe møkka dritt! Fikk ikke til noe som helst.... Å XL programmet er noe kjempe DRITT!!!!!!!!!!!!!! Mest unødvendige tungvinte jeg noe gang har prøvd meg på!

Etter det gikk jeg hjem ;P Å nå skriver jeg på bloggen min XD hehe

Snakkes^^
sugarshock

sugarshock

16, Hammerfest

Ei passe vanli jenta som like å blogge. Er meg selv og forblir sånn :) Har foresten værdens beste kjæreste:D<3

Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits