Blogg

http://turkismonster.blogg.no

Hallo.

Jeg blogger verken her eller med kjæresten min nå mere. Derfor blir jeg superglad om de som har funnet veien til denne bloggen drar innom den riktige bloggen min!

Den er:

TURKISMONSTER.BLOGG.NO

http://bestandig.blogg.no
Forrige header, trykk der for å dra til den nye bloggen

http://bestandig.blogg.no

Hei.

Dette blir det SISTE innlegget på denne bloggen. Som dere ser under så blogger jeg på http://bestandig.blogg.no
Det er en KJÆRESTEBLOGG for meg og Magnus.
Ser at TCMN har linken til denne bloggen, noe som er veldig synd siden den ikke er i bruk :/ Men er veldig takknemlig for mange flotte kommentarer! :D Det må jeg si

Men vær så snill allesammen å stikk innom

HTTP://BESTANDIG.BLOGG.NO

Tusen takk igjenn!

Snakkes.

www.bestandig.blogg.no MAGNUS SKAL BLI SMINKET

hei.

Legg til www.bestandig.blogg.no som venn :) Det er der jeg blir å poste fremover. Jeg blir kanskje å bruke denne bloggen som salgsblogg for smykker, etterhvert.

Å følg med i dag klokka 6, magnus skal bli sminket!   :D

snakkes på bestandig

NY BLOGG

hei.

Jeg og Magnus har lagd en felles blogg nå: www.bestandig.blogg.no ! Så fra i morgen blir vi å poste der. husk! hvis dere lesere ikke liker at vi har en blogg sammen fortsetter vi ikke med det. Dette er på en måte en test, for å se hvordan det går og hva dere syns om det. Grunnen til at vi lager en felles blogg er at vi er så mye sammen, så det blir mye gjenntagelse, å det er jo ikke like gøy. Dessuten blir det mye flere oppdateringer på en felles blogg, flere daglige innlegg :)

så, si hvis dere liker det og hvis dere ikke gjør det! vi blogger for dere :)

snakkes.

Med Iben

hei.

Er med Iben. Vi har vært ute å pratet om alt mulig :) Det er skikkelig kaldt ute! Hun skal overnatte hær. Akkurat nå sitter vi å trør i oss pepperkaker og prater vidre xD Vet ikke hva vi har tengt å finne på, men vi finner bestandig på noe!

snakkes

bilde fra google

SAMMEN I ET HALVTÅR<3

Ny blogg?

LIVESHOW KLOKKA 6 I DAG

hei
Jeg og Stine skal ha liveshow klokka 6! dere må komme å se, så svarer vi på alt mulig. (nesten) Så kom på noen morsome spørsmål ^^

sees da!

http://www.ustream.tv/channel/test-med-stine-og-magnus

GOD 1JULEDAG MORGEN

hei.

Vokna halv 11 i dag, overraskende tidlig til meg å være. Har testa ut den nye slette tanga og har på meg litt av det jeg fikk i går. Skulle gjerne ha sovet litt mer, men som vanlig gleder jeg med til å være med magnus og gidda ikke sove bort dagen. En blir jo så trett av å legge seg igjenn når du har våknet allerede! å det er jo ikke bra >.< 
   Har ikke så mange julebilder siden jeg filma, vet ikke når jeg blir å redigere, men lover at det skal bli gjort før nyttår! Det er en avtale jeg BURDE kunne holde :P

Foresten, dere vet når du åpner en pakke, så ser du jo i bunnen i tilfelle det er noe mer. Er det bare jeg som føler det slik at det virker skikkelig storfolangende. Sånn "er det ikke noe mer oppi her?" på en måte. Man må jo gjøre det også, så man ikke kaster noe, for det hadde ikke vært noe gøy. jaja.

snakkes


Gavestolen min :D (stolen er ikke min altså)(noen næææær bilder av juletreet, ble litt fornøyde med de)


Nå er gavene åpnet

Hei. Nå er jeg ferdig å åpne gaver:) skulle ønske jeg viste en måte å sette inn bilde med iPod.(bilde fra google da:p ,men det er vell bedre enn ingenting?)har fått kjempemange kjempefine gaver :D . Dere får se i videoen i morgen. Gruer meg litt til å redigere,hehe. Det vil ta en stund og videoen kommer til å bli lang.gleder meg til i morgen og , da skal jeg prøve ut rettetanga:D den kan brukes på vått hår:p også høre musikk, å spise goooodis<3 hehe^^ har du fådt mye fint?snakkes, ha en vidre god jul:)

Ipodtouch

[b]hei[b]. sitter å forsker ut min nye ipodtouch!fikk åpne en gave i morest, så jeg valgte å åpne den fra mamma og Frank:) har ført over litt musikk,er skikkelig facinert!Hehe:p hadde egentlig ikke tegnt å blogge i dag, men er vell avhengi?alt for dere;p. Magnus var innom en tur, det var koselig. Gleder meg til å åpne gavene! Og all den gode maten. Dere får ha en vidre god jul:) [b]snakkes[/b]

Faste lesere?

hei.

Jeg vet noen av de som leser bloggen min fast. Men lurer på hvor mange det er som leser den fast :P Så hvis du følger med på bloggen min, kan du kommentere på dette innlegget?:)  (er en veldig nysjerig person egentlig, hehe)

snakkes.GOD JUL OG GOD NATT!

GAVEN TIL MAGNUS+ PEPPERKAKE PYNTING

hei.

I dag fikk Magnus endelig åpnet gaven sin! Etter en lang tid med dødelig venting :p
  også pyntet vi peppekakene! Vi har ikke flere planer for i dag enda :)   vi får se hva som skjer.

god lille julaften!

snakkes

www.koxxer.blogg.no

Dagens antrekk

litt rart bilde. Men måtte bare blogge noe :P


AVATAR, TISSATRENGT + "MISTE" MOBIL

VINNEREN ER:

PEPPERKAKE BAKING MED MAGNUS

hei.

Jeg og MAgnus har laget pepperkaker i dag :D Hadde nesten spist opp alle jeg og Margrethe lagde :P Elsker epperkaker! Så nå er vi hos Magnus, ska bake pepperkaker her og. Har en følelse av at jeg kommer til å være rimelig lei av å bake pepperkaker etter dette! hehe. 

HUSK Å MELD DEG PÅ KONKURRANSEN! TREKKER EN VINNER I DAG :)

snakkes

GUGGE FISK + FENALÅR

hei.

Har hadt en kjempefin dag med Magnus ^^ (selvfølgelig!)  Vi lagde nachos i dag og :)
   minuset med dagen er at Mamma, Frank og Ashlaug har spist lutefisk! Så de har bestinken hele huset. Takk gud og alle hans disipler at det ikke lukter på rommet mitt. Da har jeg en plass å søke ly.
   Til kvelds har jeg spist fenalår:D elsker fenalår<3 det er bare best ^^ Trodde jeg måtte spise noe kjedelig, er så matlei.

snakkes! god natta :)

OND STØVSUGER/ god morn!

hei.

vokna klokka halv 1 i dag. Det var skikkelig godt å sove så lenge. Satt lenge våken å redigerte designet til magnus, tror kanskje vi blir å lage et nytt et om ikke så altfor lenge, noe litt enklere.
   Magnus skulle rydde/vaske rommet sitt nå, så har bestemt meg for å gjøre det samme xP huff.. det må jo gjøres en gang, uansett hvor kjedelig det er.

Beklager dårlig blogging i går, men håper jeg gjor det godt med en tine lotte video? Hadde dugnad i går, det var å passe barn på senteret å lage julekort sammen med de. Det kom bare to barn, følte meg som en av de når jeg satt der som en dust å tegna siden det ikke var noe annet å gjøre.

Skal være med Magnus senere.

HUSK:
HUSK Å MELD DEG PÅ KONKURANSEN! TREKKER EN VINNER I MORGEN! (bla ned på sia for å finne den)
HUSK:

MAGNUS ER KRIMINELL

hei

Jeg og Margnus har sett transformers. Vi så ikke hele slutten, siden magnus er kriminell. Men det var veldig spennende å vil se resten! :p Håper kke jeg får en sånn rar drøm om at jeg bor på et robot planet igjenn. (så en del av den på tv for ei stund sia) jaja. Vi blir vell å legge oss snart.

hatt en fin kveld?

natta :)
OVERNATTING! YAY

hei.

Skal overnatte hos Magnus :D eller, det blir på en måte hos nora iselin siden jeg skal sove på hennes rom :) Vi har nettopp gådd til magnus, ble kald. Det blir veldig koselig å slippe og stresse med å dra hjem, må nesten få noen til å kjøre meg da. Ja, alt blir bare så bra!:D<3 
  Nå skal vi spise pizza snart, igjenn.

Hva skal du i dag? hva har du gjort?

OBS: husk å bli med i konkurransen om å vinne et smykke laget av meg^^

snakkes,ha en fin kveldJULEBALL 2009

hei.

Her er "noen" bilder fra juleballet :) :

Æ VANNT!  hmm.. ka Helene tenke på? he-he-heMAGNUS DAG<3

hei.

Har vært med Magnus i hele dag. Så det vil selvfølgelig si at dette har vært en suuper dag! :) Som alle de dagene jeg er med han<3
   Vi så en x-files film, den var veldig bra. Så spiste vi oreo kjeks til! sånn mini kjeks, boksen ble fooort tom. hehe. Vi har egentlig ikke jort så mye i dag, mest pratet.
  Tror ikke jeg blir å legge ut juleball bilder i dag på bloggen, jeg får se. Er rimelig trøtt og i morgen skal jeg til byen.
Foresten så er jeg DØDS glad vi har ferie.
OG! Jeg har funnet ut at jeg er avhengi av Magnus :D

snakkes.


KARAKTERER

Hei.

Nå er jeg kjempetrøtt! vokna ikke før rundt 07.34 og bussen går klokka 07.55 ca. I natt sov jeg kjempedårlig, vokna masse ganger, kan ikke ha sovet mye dypt, men drømte det gjor jeg. Jeg drømmer bestandig! Som oftest helt sinnsyke drømmer:p
Uansett! Jeg nådde bussen, på en måte, måtte springe til neste busstopp, klarte det uten å dette!
   Det var egentlig ganske gøy på skolen i dag. Vi lekte avskjed på grått papir, lappeleken og en sånn stol lek der noen står bak deg og en ikke har noen sittende forran seg, så skal du blunke. Vanskelig å forklare, men gøy! oj, for ei setning.
   I allefall, fikk karakterene i dag. De var ok, har 4,3 i snitt hvis jeg ikke regnet så veldig feil. Problemet er at det ikke er bra nokk! Langt ifra! 
  Men her får du se karakterene:Nå er jeg på molla, spiser litt frokost her, mens jeg venter på at Magnus skal bli ferdig på skolen.J! nå husker jeg hva jeg drømte! det var virkelig sykt. Jeg drømte at jeg ikke klarte å vokne for å være sammens med Magnus. Også når jeg voknet var klokka 1 om natta! Å magnus hadde prøvd å få tak i meg, jeg hadde skikkelig skyldfølelse. Men så var klokka bare 10  pluttselig var jeg på et kjøpesenter. Å kunne være med magnus forde. huff, nei den drømmen var bare syk! (jeg drømte også at jeg teke jeg hadde fått feil døgnrytme slik at jeg var et natt menneske, det var fordi klokka var 10 daxP)

JULEBALL=TRØTT=LEI=SINNT

Handling til juleball

hei.

Helene er hos meg nå. Vi skal til byen for at jeg må få kjøpt meg tynnstrømpebokse, stroppeløst bh og hårspenner :) Litt stress, kunne ikke dra rett til byen siden jeg ikke klarte å finne kortet mitt i morres. Ikke så lenge til juleballet nå! Gleder meg egentlig ikke så veldig, gøyest å pynte seg nesten :P Men er utrolig for håret!

Dere får se bilder i kveld forhåpentlig vis.

har du hadt juleball? var det gøy?ELF YOURSELF

Send your own ElfYourself eCards

KONKURRANSE, VINN SMYKKE LAGET AV MEG

DENNE KONKURRANSEN ER NÅ AVSLUTTET! SÅ DET ER FORSENT Å MELDE SEG PÅ! VINNEREN BLE LOUISE! GRATULERER!

hei

Har bestemt meg for å ha en liten julekonkurranse:) Det blir på en måte en liten julegave fra meg.
  Det du kan vinne er et smykke som jeg har laget, så det er ikke noe SUPERT eksklusivt, men det er da noe?

Det eneste du må gjøre er å nevne bloggen min i et innlegg på din blogg:) Hvis du ikke har blogg å har nettby kan du jo skrive linken til bloggen i dagboka di. Hvis ikke,, da.. kan du ikke delta :(

Etter det skriver du i kommentarfeltet at du deltar og linken til der du har plassert linken til bloggen min. Hvis du ikke har blogg så må du skrive navnet til nettbyen din, så jeg kan sende brev til deg hvis du har vunnet ^^  huff, komplisert :P hehe. Håper mange deltar! Jeg velger en tilfeldig :)
  Du får smykket i et brev(ikke et nettby brev, det blir vanskelig)

Mer Emo?

hei.

For dere som har sett charlotte videoen : skaff deg en blogg fiende. Så la dere sikkert merke til emoen tine lotte. Det er en ting jeg lurer på, vil dere se mer av henne? Er det noe annet dere vil jeg skal lage video med? Kanskje Pernille også? Mer tull og mindre meg?:P Jeg har bare det problemet at jeg ikke har pc med redigerings prog. så må låne fra mamma eller frank >.< 
  Men hva syns dere? Mer emo eller? hva da :)?

BAD ROMANCE

heia!

Nå skal jeg fortelle om det ekstremt "gode" forholdet jeg og cassandra har til bad romance. ok, ikke akkurat. Den er veldig brukbar til å irritere vettet av folk i klassen i allefall:p Problemet er, når du først har hørt den får du den på hjernen! man blir gal, også må man bare høre den. Den er som dop, når du først har prøvd en gang så må man bare ha mer. (ok, merkelig eksempel.) 
  Er det flere som syns det ? At noen av lady gaga sine sanger bare glues to your head? (er glues et ord?)

snakkes.DAGENS ANTREKK


hva er det med meg å ha sånn rar hand på bilder XD? eller er det rett og slett bildene som er rare XD? (det e ikke meninga at du skal svare på det:P ok, det hørtes kanskje litt sånn... tilbakeståanes ut XP)

GAVEKOMITÈ

hei.

Jeg er altså i gavekomiteen på juleballet. Så har pakket inn gaver og fordelt hva som skal være i vilken gave de siste timene av skolen. Før det gjor vi ikke noe spessielt. Kan noen fortelle meg hva vi gjør på skolen egentlig? for gavekomite tingen er det eneste med mening vi har gjort. Så, det virker som vi er på skolen bare for å være der. Også er det kaldt der! Varma meg på vannkokeren i storefri. Det er min nye bestevenn:) Siden Cassandra kapra ovnen! Ovnen er skikkelig laus.... grr. XD hehe
   Så etter skolen var det å sende gaver å handle litt på butikken.

Nå er det mat snart.
hva gjør dere på skolen?
snakkes.Skolelei

hei.

Er så lei nå! vil bare ha ferie!
 er det noen flere enn meg som er drita lei? (rimer i dag jeg xP)
har ikke noe mer å si, fordi jeg har tatt fri. Byebye.

Med helene

hei.

A
nne Katrine, Helene og jeg var i byen. Jeg kjøpte meg hudkrem, pudder og fundation :D Trengte det. Hudkremmen er avhengihets skapende, hehe. Men den er bra ^^ 
   Jeg og helene dro til Helene. Vi sovna på benken hennes. (senga) Er skikkelig trøtt, sovna ikke før i halv 3 tia. Det blir tidlig kveld i kveld for å si det sånn! (ble mye sånn helene helene og kveld i kveld.)
Har akkurat spist, nå er vi mett :P

Snakkesså hiver jeg inn et bilde av Hayley siden hun er så kul!

Novelle samling

hei.

Jeg er litt merkelig, har lyst å gi ut en novelle samling. Har bestandig elsket å skrive. Men trenger idèer hva de forskjellige novellene skal handle om >.< så da lurte jeg på om dere har noen forslag?:) Jeg blir å bruke noen jeg har skrevet fra før, men trenger i allefall 3 til! Har nesten lyst å slutte nå etter 10ende å bli forfatter. Men det er en litt for gal ide! Kan heller skrive mens jeg går på skole. Så får jeg se hva som skjer!

det var det
snakkes.


UINSPIRERT

Hei.

Jeg prøver å få lagd noe pent, men er så uinspirert. En prøver og prøver men uansett hva du gjør blir du ikke fornøyd, sånn har jeg det nå. Tror jeg blir å pakke det vekk å prøve og lage vidre på det en annen gang :) Føler meg ganske rik når jeg sitter med perlene i hendene å ser på de og føler meg sykopat når jeg har klipe tanga i handa. Bruker hendene mest, foreom neglene skriker at jeg må slutte. Bak i hode tenker jeg; dere blir spist snart uansett!. huff, ja jeg har begynt å bite negler igjenn :S ekkelt? ja! Skal slutte med det lover. Lista med sånne nyttårs forsett ting begynner å bli lang, men det er vell bra på en måte, får noe å jobbe med.


Dagens antrekk

Hei.

Dette har jeg altså på meg i dag :P Vet ikke hvorfor, men det føles litt teit sånn dagens antrekk og sånnt. Men jeg er veldig glad i klær og mote og slikt. Så, jeg gjør som alle andre, legger ut bilde av hva jeg har på meg og leker mote progg :p hehe. Folk som gjør det får jo flere lesere? Som alle andre er jeg også  desperat etter å få så mange lesere som mulig. Målet er jo å komme på topp lista så :)
Tannfe på xfacor

JEG KAN LAGE NACHOS!

heia.

Er med Magnus i dag :) Vi har lagd nachos til middag :D (jeg har) Mens Magnus kutta gullrøtter til dipp som vi skal spise seinere. Nå er vi veeldig mette, å ser på Tangfei (legger ut video etterpå). Ler like mye vær gang jeg ser xD tannfe... huff:P 
Foresten, føler at jeg og Magnus lever i en slags blogg verden >.< Hvis det skjer noe kommer han med video kamera og jeg med kamera. hehe.
   hva gjør dere i dag?

snakkesNår enden er god er alt ting godt

hei.

Liker utrykket i overskriften:p Denne dagen har blitt bra til slutt. Alt blir som oftest bra når jeg er med Magnus! Det er så supert, aner ikke hvordan jeg skulle klart meg uten han.
   Nå skal jeg spise kvelds å se om jeg klarer å få til å høre litt lydbok, elsker å hørelydbok! Du kan bare ligge å slappe av, tegne litt mens du hører på at noen leser. Det er avslappende. Mange tror jeg kjeder meg når jeg stenger meg inne på rommet mitt, hører på lydbok å tegner eller lager smykker, men de tar grundig feil. :) nå er det lenge siden sist da!

Må bare vise dere det kjempesøte julekortet Tirill Marie (lillesøsteren til magnus) har laget til meg :D og den kjempefine tegningen ^^

snakkes.
er den ikke fin :D?noe av smykkesakene mine :P :


Sitter på senteret å selger lodd, magnus vandrer rundt mens han venter. Jeg burde hadt en megafon,

408900-1-1260556122148.jpg
Sitter på senteret å selger lodd, magnus vandrer rundt mens han venter. Jeg burde hadt en megafon, ingen hører meg:-P jaja, ei ferdi om en halvtime.Snakkes

Litt bedre å sjonglere

Den verste dagen noensinne

hei.

Denne dagen har bare vært grusom. Den begynte ok, måtte springe etter bussen å klarte å glemme igjenn et ark dær jeg hadde stikkord til ukas oppsumering. Så ble den faktisk veldig bra, klarte å svare på alt på muntlig samfunnsfag, ble til og med sent ut før han hadde stillt alle spørsmål fordi han merket at jeg kunne alt, å det kunne jeg! Så fikk jeg 5 på krl. Friminuttet var ok, men humøret hadde allerede begynt å synke fordi jeg viste at vi hadde dans i gymmen. Jeg kjente at humøret bare sank ganske rett ned, men ikke til bunns. Så kom fansken, å da ble humøret ganske til bunns å litt under. Hadde øvd feil.. Fikk ikke øvd mye, men hadde bare 1 dag! Skulle egentli ha gloseprøve men fikk oversettelses prøve i stede etter en diskusjon med læreren. (han hadde de med seg, men jeg trodde jeg hadde størst sjangse på glosene... der tok jeg grundi feil. Tok glosene også fordi vi skulle oversette fra Norsk til Fransk, det er UMULIG! Så ble ganske sinnt på meg selv,, velig, hadde utrolig lyst å gå derfra å dra hjem. På¨yttersia venta Margrethe og Iben, satt ut i friminuttet så vi ble nesten forsein til gymmen.
   Gymmen gikk heller ikke bra, vi hadde jogge test å jeg klarte ikke jogge mer en forrige gang! skjønner det ikke, pressa meg MYE MYE hardere... forrige gang gikk jeg en del også, gikk pittelitt denne gangen så jogga jeg igjenn. Så var det situps, det gikk ganske bra faktisk, klarte 20 mer en forrige gang. Klarte 50 denne gangen ca. Så hadde vi armhevninger.. klarte 3, 3 mer en forrie  gang. Etter det var det dans, har jeg noen gang sagt hvor høyt og inderlig jeg hater å danse? Å hvorfor?
   Jeg hater å danse fordi det er utrolig flaut for meg, er mye tregere enn alle andre å lære sånnt å det er ikke noe gøy da. Ser ut som en fjott å det er bestandig noen som ser på å da får jeg serriøst nerveproblemer. Har scene skrekk å være forran folk skrekk å gjøre noe så mye som det går ant. Aner dere hvor forferdelig det er? Jeg vet det ikke er slettes alle som gjør det, å jeg tror det er vanskelig for noen som ikke har det å forestille seg hvordan det er. Det er som om du får ont inni deg, du skjelver og det føles ikke godt når du er ferdig med det engang. Jeg er i allefall mer skjelven når jeg er ferdig. Har vært nervøs for så mye i dag at det rett og slett har blitt for mye. Er ikke så veldig sterk å det blir fort for mye for meg, er ikke en veldig sterk person. Kan godt late som, men det jeg egentlig tenker er at jeg gir faen..  huff.. nå skrev jeg mer en nødvendig. Det som gjor at det aldri ble dødelig ille å at jeg ikke ga opp var at jeg viste at jeg skulle være med Magnus i dag etter skolen.. Men han kunne ikke, fordi han måtte spise hjemme.. enda en nedtur. Siden jeg har dugnad halv 6 til 8 trodde jeg at jeg kom til å få se han i dag. Å så han ikke i går. Da var alt ødelagt, men! nå kommer et gla MEN, jeg skal være med han i 4 tia for da kommer han opp.
   Så prøver å få den negative hjernen min til å tenke positivt, kanskje denne dagen ender bra? Hvis jeg bare klarer å skyve vekk alt det negative. Det er vanskelig, men har klart det før. Vet at alt blir bedre uansett når jeg er med magnus.

Dette var utrolig mye.

snakkes.

bildet tatt av meg

Magnus har begynt med daglige videoblogger!

hei.koxxer

Overskriften sier alt :) Han har fått flipkameraet sitt, som er kjempekult, så nå kommer han ut med daglige videoblogger. Tenkte jeg skulle skrive det på min blogg for å reklamere litt ^^ Jeg gleder meg i allefall til å følge med vær dag, fordeom jeg stort sett vet hva han gjør xP Men får aldri sett han nokk:D så, ny hobby når jeg må overleve en dag eller fler uten han! hehe.. føler meg litt stalker. weird? ja.

stikk innom han!

natta.

www.koxxer.blogg.no   <3

ØVING MED KLASSISK MUSIKK

Hei!Prøver mobil blogg for første gang! Håper jeg får til. Slang bare inn et mongo bilde av meg XP

408900-1-1260463091427.jpg
Hei!Prøver mobil blogg for første gang! Håper jeg får til. Slang bare inn et mongo bilde av meg XP haha.. Snakkes!

STUSSA HÅRET, GLAD?, PRØVER

Mørketid

hei.hammerfest2005122007

Jeg skal legge meg nå. Er KJEMPE trøtt, men måtte bare skrive litt i bloggen først. Har vært med magnus i dag<3 føles ut som en evighet siden sist vi var med hverandre. (søndag) Har også ryddet rommet og støvsuget under senga og under en sånn boks som jeg nesten aldri støvsuger under! å, tada! fant bibliotekkortet mitt.
   Uansett, jeg er helt fjern i det siste, klarer ikke konsentrere meg. Er så trøtt pg mørketia, det er natt hele tia for meg. vil bare sove å har vondt i hode ganske ofte. Jeg får ikke fulgt med i timene, noe som ikke er så bra :( gleder meg enormt til juleferien! Hode mitt har ferie allerede, nå må bare resten være med.

natta.

Bilde fra google


SHOPPING!<3

hei.

Beklager ingen blogging i går. Grunnen er at jeg var i Alta og shoppet! yay! Margrethe var med :)  Jeg fannt meg juleball kjole på bikbok. En rød en ^^ Men sier ikke/viser ikke mer før juleballet, eller dagen etter når jeg sikkert blir å legge ut bildene.
   Ellers kjøpte jeg litt julegaver, klær og smykker :D  Kjøpte en hello kitty genser, en stikka grønn genser ting, en sånn sort bolero(tror det er noe sånnt det heter). Alt det på H&M. Så kjøpte jeg smykker på glitter. Margrethe og jeg var minst 5 ganger innom glitter, hehe. luv glitter<3 Er litt som en kråke.
   På turen hjem var vi så trøtt at vi sov mesteparten av turen, det var godt, trengte søvn.

snakkes.Video killed the radio star


haha xD Bare elsker denne sangen :p kom til å tenke på den, bare måtte legge den ut ! Lena og jeg brukte synge den på karaoke ;P (hørtes nokk "flott" ut)

GI MEG EN UTFORDRING ELLER 2!

hei.
snenge1
Blir å prøve meg på utfordringer igjenn! Så bare kom med det! For dere som ikke vet, en utfordring er for meg at du for eksempel sir: spis 1 chilli,(noe jeg har gjort før og aldri vil gjøre igjenn, så ikke prøv deg engang >.<). Vær kreativ :) Ikke bare kom med fæle ting som har noe med spising å gjøre :p Nå er det jo snø ute også ^^

snakkes.Hvor mange båter i 5 mandaringer?

hei.mandarin

nå mener jeg ikke sånne båter som er på havet, men mandarin båter xP. Cassandra fant ut at hun skulle finne det ut i dag på skolen. tror det var 52-3 eller noe, hehe. Ja, man lærer i allefall noe på skolen. Tror jeg blir å redigere en Charlotte video nå, den kommer vell ut etterhvert. Må begynne med utfordringene snart, nå som jeg kan låne Frank sin pc å rediger på ^^  Har vært i byen med Iben i dag i en evighet!

snakkes.Miste mobilen+Flaske fjes

hei

Ble ikke blogge mer en èn gang i går fordi jeg er ganske lei av å sitte på pc`n, VELDIG lei. I allefall, jeg hadde min årlige misst av mobilen ute(det skjer som oftest etter snøen har kommet) Var med Magnus da, Iben var i byen. Så vi måtte gå ut å leite etter den da vi hadde kommet inn etter å ha fulgt Iben. Heldigvis visste vi nøyaktig hvor den var. ca. 

   Så dro Magnus på en sånn forestilling ting, så kom jørn så kom iben. (kom til å tenke på høne og egget nåxD) Vi spiste pølser og stips/pomfi. Jørn og Magnus prøvde å se hvor mange flasker de klarte å ha fast i ansiktet, hehe. så veldig rart og morsomt ut.

Etter det så vi "ikke si til mamma at barnevakten er død" GENIAL FILM! annbefales på det sterkeste :D

snakkes.
dsc02732
xprom0

Svar på spørsmålsrunden


UTROLIG dårlig redigert, beklager :(  (retter sagt nesten ikke redigert)

Bilder fra 14 års dagen! OMG!

hei.
Iben og jai har sett gjennom noen gamle bilder, og bare måtte dele de med dere xD hahahah. good times :P(skulle trodd vi var fra alta)
(vi er ikke det)

Natta alle saman + gammle bilda

hei.

Takk for alle kommentarer :) Blir nokk å svare på spørsmålsrunden i morgen. Nå er jeg bare superdupertrøtt. Det føles som om noen har hengt seg i øyenlokkene mine å prøver og trekke de ned. ok, syk beskrivelse xP Er trett altså! 
   Vi skal spise kvels nå, så skal vi legge oss. Vi blir nokk å ligge og skravle i allevighet, i allefall jeg.. xP hehe. Er det flere enn meg som liker å prate masse før man sover? Eller er jeg et sånnt superkonetrert rart menneske?  

god natta allesammen:D
gaaamle bilder av meg og iben

snakkes<3
152605

191133

141312

IBEN HER I HELGA :D

hei.

Iben er her i helga :D Hun skal være her hele. Vi kommer nokk til å finne på mye rart, hehe. Har allerede utviklet et eget språk. Vi er to trøttis nerder akkurat nå som ser på disney channel og er på nettby og blogg ogogogogog og sånnt!

hva skal dere i helga? ^^

ps: Det kommer en Charlotte video i kveld! Så følg med ;D

snakkes.

ibbi
img9265
img3663Minner på spørsmåls runden

hei.questionmark

For de som ikke har sett det har jeg en spørsmåls runde på bloggen hær nå, og blir å svare ganske strax nå! Så skynd dere å kom med noen flere spørsmål :D Liz, du trenger ikke komme med flere :D hehe.
spørr om nesten hva som helst!

snakkes.Trøtting blogging

Beklager

Prøve

hei.

Har øvd på prøve >.< det er om den kalde krigen som fortsatt ikke var en krig, siden de krigde jo faktisk ikke :7 Heldigvis! :0 Forstår ikke så mye. Akkurat nå avslutter jeg en Charlotte video, kommer kanskje i morgen med den :)

snakkes.

dsc02730

Videoblogg- Iben`s pussy katter

Nyfødte kattonger

hei

I morres fikk Iben katte bebiser. De er skikkelig søte :) Å hærregud de er myke, de ser litt ut som rotter. søte rotter xD
De er tre stykker, alle ser helt like ut nesten.

dsc02723
dsc02724

snakkes
:)

Julehus

heia

Jeg har ikke hadt en ordentlig julefølelse på en del juler nå. Gleder meg selvfølgelig veldi til julaften, men ikke så mye som når jeg var liten, det er en rar følelse. Når du var liten kunne en ikke vente, men nå er det så annerledes, det er ikke såå stort lengre. Jul er mer for barne tror jeg egentlig, det er de som liker den best tror jeg :)
   Når jeg tenker på jul tenker jeg på gaver , mat og familie, hehe. Nå er ikke familien min så stor da. hva tenker du når du tenker jul?
   Mamma har pyntet til jul i hele huset, det er ganske koselig :) Blir ikke så mørkt! Også er det snø! Jeg håper det blir en hvit jul :) Det ville vært en veldig fin julegave.

bilder:
Julemusa!:) hehe. Er veldig gla i den, mamma ville hive den, men jeg nekta. Har så mange minner:p Vi hadde fler når jeg var liten å jeg brukte leke med dem.

snakkes.

Pepperkake baking

heia

Ja, det var altså tid for den årlige pepper kake bakingen! Margrethe kom oppover til meg, det er egentlig ganske gøy å bake :p Men blir litt lei etterhvert!
bruker du bake pepperkaker?
Juledesign

hei.

Ordna juledesign i går :) hva syns dere ? ^^ hehe, jeg er gone helt jul jeg.

Hello kitty + stryke klær

hei.

Har ryddet klesskapet igjenn, har ingen bilder av det av visse grunner (det blir ikke fint når jeg rydderengang).
Oppdaget at jeg har jo en hel flokk med hello kitty sokker! Skikkelig Kitty hell, hun formerer seg jo :P et problem er jo at jeg har en av hver av dem fleste. hehe.
Også fikk jeg endelig finger`n ut å strøyk og hand opp noen klær som bare krøller seg i skapet! :Pkan ikke bruke de da xP

Tips/råd fra Charlotte:Krøller i klær, er like kult som stygge tær
Rødnese dagen :)

hei!

Jeg og Magnus har røde neser også som dere ser:P Mamma kjøpte til oss ^^hehe.  Syns det er kjempekult at det er sånne ting som rødnese dagen. Det er jo ikke så mye som skal til for å hjelpe liksom. Noe som er bra.

img8893
snakkes folkens! nu skal æ legge mæ:) ops,,, hehe, dialekt :p bruker å glemme meg av og til xP Er ikke egentlig trøtt. Men vi har matte tentamen :( huff.. gruer meg.. har ikke øvd. fordi jeg har ikke tadd med meg heftet eller noen andre greier.. sliter bare mer og mer i matte :S Alt gikk så bra i begynnelsen av skoleåret..
jaja. det går som det går..

god natta da :)

Jeg har lagd Lasagne

hei.

som du ser har jeg laget lasagne, for første gang i dag :D juuuhuu! det smakte lasagne xP overaskende nokk, hehe.
   Idag voknet jeg i full panikk fordi jeg fannt ikke mobilen min. Det var traumatisk. Klokka var 11:21 eller noe sånnt :)

Har vært med Hanne i dag, det er lenge siden ^^ Det var koselig.

nå er jeg med Magnus :D! <3

snakkes.

dsc02718
dsc02719
dsc02722


Dårlig av vaksina / lørdags babbling

Spørsmåls runde!

hei.

Jeg har altså hatt en spørsmåls runde før, men jeg har bestemt meg for å prøve på nytt XD Litt flere enn 3 om dagen som er innom bloggen nå :p

så! Still spørsmål! hva som helst... ok.. ikke akkurat XP Mesteparten :p De kan være så domme dere bare vil som... hva ville du sagt hvis det sto en elg i stua di?? ok.. den var ekstemt dom >.< Meg gøy ^^ (i mitt hode) Å jeg liker gøy :P

så! kom meg det! :)

så så så ..

snakkes :D

(Jeg ville antagelig ringt mamma hvis det sto en elg i stua XP Å spurt hva jeg skulle gjøre. + at det finnes ikke elg hær.. så det ville vært ekstremt merkelig. Ville antagelig tatt bilde av den å, å blogget om det :) sånn.. ikke still det spørsmålet xP)
elg

Vaksinert

Hei.

Ja, Mamma klarte å lure meg med å ta svine influensa sprøyta! Det gjorde ikke så vondt. heldigvis var det bare en før oss, så døds angsten ble ikke så ille. Nu må æ inndrømme nåkka æ helst ikke vil indrømme, men æ hadde tåra i øyan! ugh... Men overlevde zP 

Så har æ vært lammi Magnus i hele dag<3  Han tok åsså sprøyta i dag, man blir skikkeli trøtt av dn! Vi sovna :P Men magnus er litt dårlig av den :(  huff..

ellers har æ hadt en SUPERrrrr dag i dag :D juhu!!!

snakkes :D

bigsmile

spryte

Video blogg fra Tirsdag


"litt" forsinka >.<

Design og håndtverk

hei.

Som dere ikke vet finnes det ikke medier og kommunikasjon her i Hammerfest, så jeg har sånn to dager på vidre gående på design og håndverk. Ferdig med den første dagen i dag. Det gikk ganske greit :) Men er nokkså overbevist om at det ikke er linjen min! Er det ikke typisk å ha vært sikker på hva du skulle gå siden 5/6 klasse å nå i 10 klasse ombestemmer du deg? Trodde jeg hadde alt i boks liksom. Grunnen er jo at du ikke kan bli noe sånn særlig som jeg vil bli, å det med piano stemmer skremmer meg.. >.<

har du vært på sånn vidregående i to dager ting? hva skal du gå? ble du mer eller mindre sikker?

Foresten! Alle kultur skole og vanlig skole kunstfag lærere er gale! KO-KO. Nesten alle :p XD

dsc02706
kunst på helenes hode, hun var sinna XP Jeg lo

Jippi! Pakke fra gina tricot og bli kledd og av CM

hei!

Jeg får være reserve for iben på en dugnad for klassen dær noen blir kledd opp av CM jeans! Synn at Iben ble syk å ikke får muligheten :( god bedring iben <3  Var å prøvde klær i dag, kjolen var ganske kul men likte ikke kanten >.<

Også er pakken fra Gina tricot kommet! Kjøpt mye fint derfra ^^ Flere julegaver :D
jeg elsker gina tricot! Men ikke så mye som jeg elsker magnus selvfølgelig!:0

img9023
(toppen skal være trekt bittelitt ned! som de sa på gossip girl: tights are NOT pants!(det betyr at tights ikke er bukser))

dsc02701
Buksa skal ikke være til da !

snakkes.

Verdens tjukkeste som keeper?

hei

En ting jeg lurer på er, kan en skikkelig tjukk person som dekker et helt mål stå i mål? Det må jo være genialt, ingen kan kaste forbi han/henne! Er ikke dere enig? Men, er det låv? Det er jo diskriminering hvis det ikke er lov. Det må vell være lov i sånn handikap OL aktig ting? (siden det blir jo et handikap hvis noen ikke kan gå!) 

   bigkeeper
ja, nå sliter de!

snakkees.

Door of fame

hei!

husker dere veggen? Den ble aldri helt ferdig altså, heh
Så etter den falt ned et parr ganger bestemte jeg meg for å gjøre veggen om til døra! tada! :D
Så, det ser mye bedre ut:P Blitt ganske tomt uten den forferdelige veggen. Magnus hjalp til foresten, han hang opp en ting på døre, den ble fløtta på xD

img8999
img9001

 hva syns du?

Top modell allison drikker "blod" creepy!

Mote er veien til suksess


X_x huff..

snørelakris kan brukes til det meste!

The sims 3

hei.

Nå har jeg altså levd uten min store avhengihet siden i sommer, å nå klarer jeg ikke mer. Å nå har jeg enderlig klart å logge på konoen min på thesims3.com etter mye streving å irritasjon. Det har altså vist seg at jeg har brukt feil e-post når jeg prøvde å logge inn xP Det var jo egentlig grunnen til at jeg slutta, for er ganske avhengi av å kunne laste ned kule frisyrer å klær og sånnt fra sims siden :p Litt som sims2, var mester i nedlastning og slikt ;D Kunne til og med lage litt klær og sånnt, redigere frisyrer osv. Kunne alle kodene<33 mwhahhaha.

okokok.. nå har jeg latt meg rive litt for mye med, men, håpe jeg finner ut av koder til dette også :D da blir jeg å legge de ut hær på bloggen til spott og spe ;P

snakkes.!

thesims3

Ikke helt frisk

hei.

Ja, det er mye rart som herjer i lufta disse dager. Alt fra svinefluen, vanlig influensa til alt murlig som det er vanlig å bli smittet av. Det jeg personlig liker minst er edderkoppene som svever i lufta i hjørnet av rommet mitt. For dere som følger bloggen har fått med deg at jeg har en edderkopp i hjørnet, men nå er altså Eddi blitt til to. Noe som ikke er særlig populært, siden den andre er større og jeg liker den ikke. Den har ikke den samme ueksisterende sjarmen som Eddi.

UANSETT!
Jeg har ikke skrevet noe før nå fordi jeg rett og slett har vært litt dårlig i dag. Har gådd fra å være kvalm, til helt bra til småkvalm til kvalm. Nå føler jeg meg bare dårlig men ikke helt bra. Fra jeg kom inn døra til nå har jeg stort sett bare ligget på sofaen å slappa av. Det føltes godt. Håper ikke jeg er dårlig i morgen, fordeom det høres veldig fristende atm (at the moment) å bare sove til onsdag!

oj, dette ble lengre enn jeg trodde.
Gruer meg til skolen i morgen(hvis jeg ikke er dårlig enda), har Naturfags lekse til da og jeg har ikke fått jort noe som helst! Har rett og slett ikke vært i form. Et bevis på det er at jeg så vidt har fått lest i the host!

NÅ er det altså nokk og jeg sier god natta til alle blogg lesere!

snakkes.


img8992

Søndag

Blå øyne for å være god på ski?

hei.

Jeg og Mamma har sittet å sett på langrenn mens vi spiste. Så var det en ting vi la merke til, alle har jo blå øyne jo! I hvertfall de vi så. Så kom vi til å tenke, må man ha blå øyne for å gå på ski? hmmm... Ser nesten sånn ut.Så Petter Northug er kanskje ikke så god da?


Det forklarer jo alt i mitt tilfelle!
Jeg blir nokk nødd å legge mine ikke eksisterende drømmer om å bli verdensmester i langrenn på hylla! Huff... det var den drømmen.
1i

Fredag den 13 og juleball kjole?

hei.

Vært med Helene og Magnus i dag :) Jeg elsker egentlig fredag den 13 xP Men denne dagen har vært ganske vanlig da. Når jeg blir 18 er det fredag den 13 faktisk! Et godt tegn? Det får vi se ;D

Også har jeg forelsket meg i en kjole. Håper jeg får det til juleballet! Den ser så ordentlig ut liksom. som en skikkelig designer kjole. Hva er vell bedre enn det? Ikke vet jeg.
Den er fra HM,, hva syns du om den ? :)

ml7950465074r72089dxl7957208959008741032Håkki

hei.

I dag var alle klassene på skolen å så på et slags framlegg aktig tinge ting med han ene som laga merket Håkki. Thomas tror jeg han het. Det var bare kjempekult å høre på! :D Alle de rare historiene:P
   Det er virkelig et forbilde for oss fra små plassa, om at man kan komme langt :) Uten å være fra storbyen nødvendigvis.

Håkki er foresten et klesmerke. De lager t-skjorter dær det står mye rart :P

Gidd ikke skrive mer om det nu ;P Er så trøtt.

snakkes. god natt!

lbbergensvensker144527klumberjack1

PAPIRBÅT! utfordring #4

Voii Voii. E.L.F?

Hei.

Sitter å hører på musikk og skal redigere utfordring ;D Du får se hva den går ut på når jeg laster den opp:) Tror kanskje jeg blir å lage enda en vidio me noe teit i i dag også. Men den kommer ikke før i morgen i så tilfelle. Må balangsere når jeg legger ut ting liksom :P Så ikke alt kommer på engang så er det masse dager med dritt.

men har et spørsmål E.L.F, er de så bra som de virker? Jeg og en venninne har lyst å bestille derfra, men må vite om de er så bra som jeg sa *rime rim*.

NÅ var det middag!

snakkes.

eyeslipsface

Kveles av drue. ny utfordring? XP

hei.

har fått en ny utfordring om å se hvor mange druer jeg kan få i munne, men vet ikke om jeg tørr. Sliter om jeg får en i halsen og ikke får spyttet ut de andre xP Vil helst ikke død i forsøket liksom.

Så, nå spørr jeg, er det noen som har nån andre forslag? :P Noe som ikke er så risiko fyllt liksom.

det var det!
snakkes.
 
hjkl

Med Iben

hei.

Er med Iben :D Vi er å vimser på nett, gjør egentlig ikke så mye bare babler. Vi skal lage mat snart, er døds sulten å kjenner surte humøret som nermer seg snikende. Å det er ikke bra xP Har klart å legge fra meg mobilden hjemme, får panikk da. Ikke egentlig, men er ganske så avhengi av den.

snakkes.

Nerd med Helene

hei.

I dag er jeg med Helene, vi nerder :D som vi bruker å gjøre :P Eller hvis noen vet hva det er ; RP. Det er en slags skrive greie. Dær en starter på noe som kalles en tråd, men kan si historie så dere skjønne noe. Å når den ene har skrevet, så fortsetter den andre. Å du har en karakter hver, så du svarer fra din karakter`s synspungt. Utrolig vanskelig å forklare, men hvis du liker å skrive så hær er en link :http://sunsetshining.proboards.com

Har ikke me rå si for øyeblikket.

snakkes.

The host

hei.

hehe. Hadde egentlig ikke tenkt å blogge i dag. Men ble altså å gjøre det alikavell. Jeg har vært med Magnus i hele dag. Vi har egentlig ikke gjort noe, bare prata. Det er en av de så mange tingene jeg liker me Magnus, at vi bare kan prate i evigheter.
Vi har spist som vi bruker å gjøre, vi vandrer fra plass til plass og spiser xD Men i dag vandra vi ikke, vi var bare hos meg:p
Vi spiste peppes pizza også. Thai chicken, uten masse av det som egentlig skal være på. Det var godt.
Så gikk jeg med han et godt stykke når han skulle hjem. Jeg fannt ut at jeg bare kunne gå til besteforeldrene mine å få far til å kjøre meg. Det var så fint vær liksom. Det snødde sånn koselig og så var det vinstille for en gangs skyld.

Har sett Heroes, nå skal jeg lese The host. (det er gøy å si det sånn norsk *host host*) Den virker bra foreløpig.. Leser på engelsk så det går ganske tregt i begynnelsen xP

hehe.
natta alle sammen :)
snakkes.
thehost


Milkshake

hei

Er med Magnus i dag og ^^ Vi har lagd milkshake :D Elsker det :)

oppskrift:

1. hiv noe is oppi, fyll ca halve greia med kuler'
2. Så hvier du oppi noe melk (samme hvordan, ikke helmelk da) da fyller du kvarte greia. Halvt av hvor mye kuler du har
3. så mikser du. Når du heller i glasset skal det være litt klompete å se ekkelt ut. Men sånn skal det være

snakkes.

img9976
Å bli vekken av en hund og kjæresten

hei.

I dag voknet jeg av at hunden jeg passer, Baldrus kom og labbet i senga mi for å vekke meg vær gang jeg ga tegn til liv. Det er jo greit nokk siden han er så liten. Så fikk jeg god morgen mld hos Magnus, så vokna helt da. Men det gjør ikke noe, ville ikke ha fått sovet så mye lengre uansett.

så, god morn alle sammen!:)

dsc02621
tok dette bildet med en gang jeg voknet nesten xP

NYTT DESIGN igjenn

hei:)

ville prøve noe veldig annerleders ;P Så sånn hær ble det :)
Klarte ikke la være å ha blinkende tekst, det er noe personlig med det liksom. hehe

hva syns du?

Farget håret

heisann!

I dag farget jeg altså håret :D  Ble fornøyd ^^ Det er jo selvfølgelig veldig mørkt akkurat nå, nesten svart. Men fargen går jo en del ut etter to vask så da blir den mer som jeg vil ha den :) Å da blir ikke clipsene litt for lyse mer XP
hehe.

hær er noen bilder:var spennt


Magnus tror jeg var litt skremt XP

Gjesteinnlegg

Hallo :D
Ja, jeg er da Mangus, kjæresten vet dere :P
Jeg ble da spurt om jeg kunne skrive ett lite inlegg, men jeg vet jo ikek hav jeg ska skrive. Jeg kunne jo fortalt at etter skolen møtte jeg stine uttfor skolen og vi gikk hjem til henne og hun farge håret mørkebrunt, og at det ble fint. Hun kommer ok til å legge ut ett eget innlegg om det, med bilder. Etter det skulle vi ta buss opp til meg, men vi tok feil buss. Ja vi klarte det (ikke spør hvordan) grunnen til at vi tok buss var at vi hadde det egentlig ganske travelt. Vi måtte gå sinnsykt fort fra byen, ble sliten... Men vi rakk tacoen :D

Så så vi en film, Gamer. Den var bra, men ikke legendarisk. nå skal det sies at vi så den i dårlig kvalitet med tysk tekst xP Tror en del scener ville vært mye bedre på kino...
bilde 68


Besøk min blogg og kommenter gjærne
http://koxxer.blogg.no/ 
Fikk ikke til å gjøre det om til link, men du klarer å kopiere og lime inn i adressefeltet om du vil dit :P 

SKYTING med Margrethe

hei.

Jeg har vært med Margrete og skutt i dag:D det var kjempegøy^^ men kaldt siden det er inni fjellet. Tror jeg blir å være med flere ganger. Faren hennes sa at jeg var flink til at det var første gangen jeg var med, å det er jo kult :D Jeg drakk kaffe med sukkerbit oppi på det rommet dær xP æsj. 
   Kjenner meg enda litt sånn småskjelven. Får en spessiel følelse etter å ha vært med på det, litt sånn, oiii! Men samtidig er jeg veldig trett.

hær er noen bilder:
(håret mitt kruser seg i fuktig luft) xP
dsc03620

dsc03625

dsc03628

sugarshock

sugarshock

16, Hammerfest

Ei passe vanli jenta som like å blogge. Er meg selv og forblir sånn :) Har foresten værdens beste kjæreste:D<3

Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits