KARAKTERER

Hei.

Nå er jeg kjempetrøtt! vokna ikke før rundt 07.34 og bussen går klokka 07.55 ca. I natt sov jeg kjempedårlig, vokna masse ganger, kan ikke ha sovet mye dypt, men drømte det gjor jeg. Jeg drømmer bestandig! Som oftest helt sinnsyke drømmer:p
Uansett! Jeg nådde bussen, på en måte, måtte springe til neste busstopp, klarte det uten å dette!
   Det var egentlig ganske gøy på skolen i dag. Vi lekte avskjed på grått papir, lappeleken og en sånn stol lek der noen står bak deg og en ikke har noen sittende forran seg, så skal du blunke. Vanskelig å forklare, men gøy! oj, for ei setning.
   I allefall, fikk karakterene i dag. De var ok, har 4,3 i snitt hvis jeg ikke regnet så veldig feil. Problemet er at det ikke er bra nokk! Langt ifra! 
  Men her får du se karakterene:Nå er jeg på molla, spiser litt frokost her, mens jeg venter på at Magnus skal bli ferdig på skolen.J! nå husker jeg hva jeg drømte! det var virkelig sykt. Jeg drømte at jeg ikke klarte å vokne for å være sammens med Magnus. Også når jeg voknet var klokka 1 om natta! Å magnus hadde prøvd å få tak i meg, jeg hadde skikkelig skyldfølelse. Men så var klokka bare 10  pluttselig var jeg på et kjøpesenter. Å kunne være med magnus forde. huff, nei den drømmen var bare syk! (jeg drømte også at jeg teke jeg hadde fått feil døgnrytme slik at jeg var et natt menneske, det var fordi klokka var 10 daxP)

3 kommentarer

Karen Anna

18.des.2009 kl.12:58

Bra karakterer :)

Så koos. Haha, jeg drømmer også masse rart :D

God jul!

<3 kameramobil

18.des.2009 kl.14:35

Hei:)

Jeg skrev e kommentar om det smykekt :9

Me jeg vet ike om de kom opp, jeg fikk ikke et svar skjønner du ;)

Jeg så malinbak fikk ;)

Men jeg har skrevet et innlegg påbloggen min <3

I r l i n - Life as a dancer

18.des.2009 kl.15:51

sv; Hei flotte skapning! jeg er bare innom for å takke deg så kjempemye for kommentar på bloggen min! Jeg setter så uendelig pris på at du er så snill og etterlater deg dine spor på min blogg. Men jeg må også beklage til deg. Beklage at jeg ikke får gitt deg noe personlig svar og for at jeg er å kynisk når jeg nå ikke rekker å kommentere på ditt innlegg her på din blogg. Bekalger så mye! Er viktig for meg å få innblikk i din blogg når du kommenterer.. :( *føler meg dum nå* MEN, jeg gjør mitt beste med å hvertfall takke deg for det søte og snille du gjorde og håper at du er forståelsesfull nok til å forstå meg på det. Noe jeg tror du er ;D Håper du får en fantastisk helg og at vi blogges mer sere! :)

Skriv en ny kommentar

sugarshock

sugarshock

16, Hammerfest

Ei passe vanli jenta som like å blogge. Er meg selv og forblir sånn :) Har foresten værdens beste kjæreste:D<3

Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits