Novelle samling

hei.

Jeg er litt merkelig, har lyst å gi ut en novelle samling. Har bestandig elsket å skrive. Men trenger idèer hva de forskjellige novellene skal handle om >.< så da lurte jeg på om dere har noen forslag?:) Jeg blir å bruke noen jeg har skrevet fra før, men trenger i allefall 3 til! Har nesten lyst å slutte nå etter 10ende å bli forfatter. Men det er en litt for gal ide! Kan heller skrive mens jeg går på skole. Så får jeg se hva som skjer!

det var det
snakkes.


5 kommentarer

Anonym jente, 20 år

13.des.2009 kl.23:59

Woh, ja jeg har et forslag! Skriv om noen/ei/en med psykiske lidelser. Det er lite opplyst om det, så hvis du smæcker inn noen gode fakta i teksten, så blir det lærrerikt og bra lesestoff.

Les det nederste innlegget på bloggen min, der jeg beskriver hverdagen min, kanskje du får noe inspirasjon ut av det ;-)

Men ja, det er morsomt å skrive.

Fin juleblogg, og good luck :-)

xx Ch

Anonym jente, 20 år

14.des.2009 kl.00:01

Det er mange muligheter der ute, du kan jo ta alt fra skrivekurs, kontakte forfattere via mail (de svarer faktisk, mange av de) for å få råd og inpirasjon, eller du kan gå noe skriverelatert på skolen så skriveferdighetene blir bedre! Journalistikk kanskje? ;-) Bruk google, det finnes sikkert masse stoff og informasjon om studie-retta opplegg der :)

mmmarit

14.des.2009 kl.00:22

SV; tusen takk :)

pleier ikke å gjøre det før ballet jeg heller, men ville høre hva dere synes om den :)

Anonym jente, 20 år

14.des.2009 kl.00:22

Sv; Bare hyggelig. La deg til som venn, og om du ønsker kan du godt legge meg til på msn, den er iallefall "thisismynewandsecretrandommsn@live.com" (av alle ting, hehe) Jeg liker også godt å skrive, kanskje vi kunne delt hverandres skriblerier, kommet med konstruktiv og positiv kritikk for hverandre så arbeidet vårt blir bedre? Jeg ser du er 15 år og går da på ungdomsskolen, jeg har gått ut vidregående, så kanskje jeg også har noe å bidra med, og omvendt? Bare en liten tanke fra min side, så er det opp til deg om du har lyst :-) (Gikk jo forsåvidt også ut av us og vgs med 5'er i norsk, og interesserer meg for å skrive:-)..)

xx Ch

Mariell Renate!

14.des.2009 kl.00:22

sv; Jes i know! Det er sykt ;:S

Skriv en ny kommentar

sugarshock

sugarshock

16, Hammerfest

Ei passe vanli jenta som like å blogge. Er meg selv og forblir sånn :) Har foresten værdens beste kjæreste:D<3

Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits